Povežite se s nama

Zabava & Stil

Tony Cetinski, Pravila igre, Radio Luksemburg u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Radijsko srce

Službeno otkrivena velika radijsko glazbena koncertna turneja pod nazivom ‘Radijsko srce’, a ona 13. svibnja stiže u Varaždin.

Turneja je pod pokroviteljstvom HURIN-a (Hrvatska udruga radijskih nakladnika, koja broji 113 članica, od nacionalnih preko regionalnih i županijskih pa do gradskih i općinskih radijskih postaja), održati u 14 gradova diljem Hrvatske.

Na turneji će sudjelovati brojni glazbenici, čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u proteklim godinama, uz predstavljanje njihovih novih pjesama i albuma. Svaki je koncert predviđen kao četverosatna zabava kojima će domaćini biti radio postaje u mjestima gdje će se održati nastupi. ‘Radijsko srce’  održat će se od travnja do lipnja 2017. godine, a završit će velikim humanitarnim koncertom.

Očekuju nas nastupi Tonyja Cetinskog, Antonije Šole i Pravila Igre, a kao gosti koncerata pojedinačno po gradovima pridružit će im se grupa Buđenje, Damir Kedžo, Radio Luksemburg i David Temelkov, koji u Varaždin stižu 13. svibnja.

Izvor: showbizz.20minuta.hr

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Željko Bebek u Sračincu priredio dobru zabavu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Željko Bebek na jučerašnjem koncertu u Sračincu priredio je provod za pamćenje. Red pjesme, red plesa i pozitivne emocije, a Bebekove hitove pjevala je publika svih generacija.

Današnji dan rezerviran je za brojna zanimljiva događanja u sklopu manifestacije Dani Miholja.

Među ostalim, održava se Ribički kup, nastupaju trakošćanski streličari i maruševečki kuburaši, a pripremljen je i program za najmlađe.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Duško Kuliš svojim hitovima rasplesao Sračinec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Duško Kuliš, pjevač koji je na glazbenoj sceni skoro četiri desetljeća, na jučerašnjem je koncertu dobro zabavio publiku u Sračincu.

Bilo je tu plesa i veselja, a publika je s legendarnim pjevačem stihove njegovih hitova pjevala uglas.

Današnji dan rezerviran je za nastup kuburaša, defile folklornih društava kroz Sračinec te nadletanje paraglajdera. Održat će se i smotra folklora, kao i u večernjim satima nastup Željka Bebeka.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje