Povežite se s nama

Međimurje

Kako osigurati mir i toplinu doma i pritom uštedjeti energiju?

Objavljeno:

- dana

VNUK PRODUKT

Mir i tišina nakon napornog radnog dana ono je o čemu sanja svatko od nas, posebno ako se naš stan ili kuća nalazi u središtu grada, prometnoj ulici, blizini željezničke pruge ili zračne luke.

Ne samo da buka remeti naš mir, znanstvena istraživanja pokazala su da glasna i stalna buka, osim što je naporna, uzrokuje poremećaje spavanja, koncentracije te loše utječe na krvni tlak i izaziva probleme sa srcem.

Energetska učinkovitost

Naše uši su zbog buke na uzbuni danju i i noću. Ipak, najgore je upravo noću jer buka remeti prirodni ritam dubokog sna.
Salamander PVC stolarija i prozorski sustavi koje u svojoj ponudi ima tvrtka Vnuk produkt, koja posluje na dvije adrese, u Zagrebu i Prelogu, nudi učinkovita rješenja kako biste izbjegli sve neželjene posljedice buke, a pritom i postigli smanjenje potrošnje energije u svojoj kući, stanu ili poslovnom prostoru. Kako su energenti svakim danom sve skuplji tvrtka Vnuk produkt intenzivno radi na projektima energetske učinkovitosti.

 

Prozorski profili Salamander System bE daje odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju

Iz ponude svakako izdvajamo prozorski profil Salamander Sistem BluEvolution, najnoviju generaciju iz obitelji Salamander koja moćnim izolacijskim karakteristikama oduzima dah! Ovaj profil ujedinjuje vrhunsku i modernu tehnologiju u novoj generaciji vrhunskih prozora. U kombinaciji s troslojnim staklom THERMIX dobivamo toplinsku provodljivost za cijeli prozor U=0,85 W/m2K. Takve karakteristike stolarije zadovoljavaju pasivnu gradnju i visoko energetske kuće i objekte.
Tu je i Salamander System Streamline, savršen izbor za one koji vrednuju eleganciju u dnevnom okruženju. Uz dugotrajnu funkcionalnost i smanjenje razine buke, ovi prozori predstavljaju optimalnu zaštitu od gubitka topline i tako bitno smanjuju potrošnju energije. U kombinaciji s kvalitetnim staklom postižu se izolacijska svojstva koja mogu zadovoljiti zahtjeve klasične gradnje u Hrvatskoj.

 

Tvrtka smo jednostavne vizije služenja. Kad jednom dogovorimo suradnju, očekujte od nas da smo uvijek spremni biti vam na usluzi i odgovoriti na vaš zahtjev. Odlučili smo usavršavati se i početi od sebe samih iz današnje utrke za profitom i borbe s konkurencijom vinuti se u zdrave međuljudske odnose gdje je čovjek i njegovo zadovoljstvo na prvome mjestu.

Odabir mnogih kupaca je Salamander System 3D, sustav s tri britve koji daje još bolja izolacijska svojstva, odnosno toplinsku i zvučnu izolaciju, kao i protuprovalnu zaštitu na najvišoj razini.  Ovaj profil  otporan je na vremenske utjecaje zbog visokokvalitetnog PCA-a i strukture vanjske površine. Osvojit će vas vrhunskim dizajnom, što mu je jedna od prednosti,  a atraktivan zaobljen profil 3D otvara prostor prirodnom danjem svjetlu.
Uz PVC stolariju koja postiže izuzetnu zvučnu i toplinsku izolaciju u ponudi Vnuk produkta su i ALU vrata, kvalitetna garažna vrata, rolete, grilje, klupčice, završni radovi (obrada špaleta…) ljubanost i profesionalizam. Atraktivan izgled, funkcionalnost i briga o najsitnijim detaljima ne samo da će uljepšati vaš dom, nego ćete dobiti visokokvalitetan i dugovječan proizvod.

Garažna vrata vrhunske su kvalitete i zadovoljit će najzahtjevnije

Rolete koje u ponudi ima tvrtka Vnuk produkt jedna su od najboljih zaštita unutrašnjosti vaše kuće od sunca kao i neželjenih pogleda. Ovisno o tome koje rolete izaberete, možete odabrati i način upravljanja njima, odnosno, možete birati između gurtne, kurble i električnog motora.  Za one koji su u potrazi za tradicionalnim vrijednostima u arhitekturi i dizajnu interijera pravo rješenje su grilje. Baš kao i rolete, zaštitit će vas od neželjenih pogleda, no domu će pružiti onaj posebni, domaći “štih”.

Garažna vrata u zadnje vrijeme apsolutno uljepšavaju naš dom, a funkcionalnošću svaki pogon. S novom ponudom materijala i oblika, garažna vrata neupitno postaju estetski element svake kuće i poslovnog prostora paralelno sa sve suvremenijim rješenjima automatskog i senzorskog upravljanja.
Na kraju vas želimo još jednom podsjetiti na našu poruku služenja, a ne profita na prvom mjestu jer nam je čovjek i nejgovo zadovoljstvo na prvom mjestu.

KAKO DO NAS?

Vnuk produkt posluje u Zagrebu i Prelogu gdje ih možete potražiti u Glavnoj 68. Sve informacije možete dobiti na broju telefona 040/648-333 ili 040/648-335, putem faksa 040/648-334 ili e-mailom [email protected]. Više informacija možete doznati i na internetskim stranicama www.vnuk-produkt.hr.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u ponedjeljak u Maloj Subotici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 29. travnja, od 8 sati u prostorijama Podružnice umirovljenika Mala Subotica (bivši matični ured) organizira se besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera.

Osim toga građani će moći doznati više informacija o šećernoj bolesti te dobiti korisne savjete.

Ovu akciju organizira Podružnica umirovljenika Mala Subotica.

Nastavite čitati

Međimurje

Stiže novi parket u sportsku dvoranu u Murskom Središću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo turizma i sporta krajem prosinca prošle godine objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini na koji je Grad Mursko Središće prijavio projekt „Rekonstrukcija sportske dvorane u Murskom Središću – zamjena sportskog poda“

U srijedu, 24. travnja, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak prisustvovao je potpisivanju i uručivanju Ugovora za spomenuti projekt u vrijednosti od 136.419,00 eura.

Sportska dvorana u Murskom Središću će tako uskoro dobiti novi sportski pod, a uskoro će se potpisati i ugovor u vrijednosti od 883.501,39 eura za kompletnu energetsku obnovu sportske dvorane – novi krov, fasada, prozori, rasvjeta, solari, toplinske pumpe…

Time će sportska dvorana svakako postati atraktivnije mjesto za sportske događaje, treniranje i natjecanja, a također će se time u idućim desetljećima osigurati funkcionalnost sportske dvorane i neće biti potrebe za nekim većim investicijskim ulaganjima.

Obzirom što je iz ova dva javna poziva Gradu Mursko Središće dodijeljeno više od milijun eura značajno se rasterećuje gradski proračun. Uz Grad Mursko Središće više jedinica lokalne samouprave iz Međimurske županije dobilo je sredstva.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje