Nezavisna udruga mladih i Srednja škola Ivanec pozivaju sve zainteresirane na sajam karijera.

U srijedu, 13. studenoga, s početkom u 10 sati te predviđenim trajanjem do 13 sati sve će se informacije u vezi zaposlenja, obavljanja stručne prakse i slično moći pronaći na jednom mjestu i to u Srednjoj školi Ivanec na adresi Eugena Kumičića 7.

Na sajmu karijera će se predstaviti nekoliko uspješnih tvrtki kod kojih će svi zainteresirani moći saznati sve što ih zanima, kakav je proces zapošljavanja, imaju li otvorenih radnih mjesta i slično, a može se slobodno ostaviti i molba za posao.

A kako pronaći posao, gdje saznati za otvorena radna mjesta, kome se obratiti za savjet i nove informacije u području karijera moći će se saznati kod predstavnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin.

U slučaju da je netko odlučio nastaviti obrazovanje i upisati fakultet, o opcijama će moći saznati kod predstavnika Sveučilišta Sjever koji će također sudjelovati na ovom sajmu.

A da bi svi zainteresirali shvatili veliku važnost koju aktivno sudjelovanje u društvu te volontiranje u organizacijama civilnog društva mogu imati za osobni i profesionalni razvoj pobrinut će se Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave.

Sajam karijera jedna je od aktivnosti projekta „Ostvari svoj potencijal“ kojeg provodi Nezavisna udruga mladih, a financiran je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Komentari

Komentara