Povežite se s nama

Zabava & Stil

Tri vrhunska ženska vokala okupljena u “Gelato sisters” u subotu nastupaju na Kapucinskom trgu

Objavljeno:

- dana

DOBRA ZABAVA

Tri mlade glazbenice okupljene u „Gelato sisters“ nastupit će na Kapucinskom trgu u Varaždinu u subotu, 23. prosinca u 17 sati.

Ovaj koncert u sklopu ‘Ledene čarolije’ na Kapucinskom trgu, savršen je uvod u Badnjak i Božić. Ako vas je kojim slučajem do sada mimoišlo blagdansko raspoloženje, božićne melodije i razigrani aranžmani „Gelato sisters“ bez greške će vas podsjetiti na toplinu i ugođaj najveselijeg razdoblja u godini – stoji u najavi ovog koncerta.

Inspiraciju koju glazbenice pronalaze u glazbi i kostimografiji Velikog Gatsbyja, kombiniraju sa swing, jazz, rock, soul i pop glazbom, stvarajući tako doživljaj koji će se svidjeti publici širokih glazbenih ukusa, te garantira odličnu cjelovečernju zabavu. Na pozornici će „Gelato sisters“ pratiti četveročlani sastav koji čine saksofon, kontrabas, klavir i bubnjevi.

Također, klizalište je otvoreno na Badnjak tijekom cijelog dana, te na Božić u poslijepodnevnim terminima.

Osim u klizanju i dobroj glazbi, na Kapucinskom trgu može se uživati u raskošnoj ugostiteljskoj ponudi, a mališani će se zabaviti u kući Djeda Mraza koji boravi u kući do kraja godine.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Dino Dvornik tribute band vrhunac novog vikenda na Adventu u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Turistička zajednica grada Varaždina poslala je program Adventa u Varaždinu od 3. do 5. prosinca.

Danas, 3. prosinca, od 17 sati u rad će biti pušten panoramski kotač u Gajevoj ulici.
Također, od 17 do 20 sati moguće se fotografirati s vilenjakicom u kući Djeda Mraza. Na Stančićevom trgu od 18 sati pjevaju Lucija Job i Hrvoje Funda.

Glavni subotnji, 4. prosinca, događaj je nastup Dino Dvornik tribute banda od 19 sati na pozornici na Korzu. Podsjećamo, za ovaj koncert potrebna vam je COVID potvrda.

U nedjelju, 5. prosinca, od 18 sati se na Stnačićevom trgu zabavite uz Marka Kenjija. U 19.30 u HNK u Varaždinu koncert je Varaždinskog komornog orkestra.

Nastavite čitati

Međimurje

Kim Verson u subotu, 4. prosinca, u Čakovcu u sklopu Adventa u gradu Zrinskih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Facebook/Kim Verson

Prvoga prosinačkog petka u sklopu čakovečkog Adventa očekuju vas Adventski sajam i predstava za djecu, a nastupaju i Bobo i Vujča.

Dan kasnije na Trgu Republike uživajte u sviranju Nikole Grabara (10 sati) te Kim Verson (18 sati), sajmu tradicionalnih međimurskih kolača te nastupima Društva “Naša djeca” i polaznika vrtića, kao i malog zbora Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić”.

Toga dana će se kod obiju čakovečkih crkava zapaliti i druga adventska svijeća. U nedjelju će se pak izvođenjem adventskih i božićnih pjesama predstaviti KUD Žiškovec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje