Povežite se s nama

Crna kronika

U Trnovcu opet ukradeni odojci, u Domašincu motorna pila, bušilica i obuća

vikenda

Objavljeno:

- dana

Ukradeni odojci

Tijekom ponedjeljka, 29. listopada u večernjim satima u Trnovcu, nepoznati počinitelj je provalio u svinjac i ukrao nekoliko odojaka, od kojih je dva usmrtio nedaleko mjesta krađe. Radi se o scenariju sličnom onome od prošloga tjedna.

Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna. U blizini događaja zahvaljujući pomoći građana uhićen je 36-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće te su u tijeku kriminalistička istraživanja.

Krađa motorne pile

Između 26. i 29. listopada u Domašincu u Prvomajskoj ulici nepoznati počinitelj je iz nezaključanog automobila ukrao motornu pilu, bušilicu i obuću. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Crna kronika

Iskoristio nepažnju zaposlenika trgovine u Varaždinu, uzeo ključ i otključao blagajnu te otuđio novac

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Varaždinska policija javila je o više djela kriminaliteta proteklih dana.

U četvrtak, 25. svibnja, u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio ruksak u kojem su se nalazili zvučnici u vlasništvu 18-godišnjaka. Visina materijalne štete iznosi oko 300 eura.

U petak, 26. svibnja, u Podravskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz jedne trgovine otuđio razne suhomesnate proizvode. Visina materijalne štete iznosi oko 290 eura.

Istog dana, 26. svibnja, u jednoj trgovini u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iskoristio zaposlenost i nepažnju zaposlenika, došao do blagajne, uzeo ključ i otključao blagajnu te otuđio novac. Visina materijalne štete iznosi oko 260 eura.

U subotu, 27. svibnja u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je provalio u jednu trgovinu i otuđio metalni sef sanovcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja svih navedenih kaznenih djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Gornjem Ladanju traktorom kosio travu, prevrnuo se i morao u bolnicu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 28. svibnja, u vremenu od 16 do 18.20 sati u Ulici Vladimira Nadzora u Gornjem Ladanju, došlo je do prevrtanja traktora kojim je upravljao 70-godišnjak.

On je kosio travu s radnim strojem-traktorom. Tijekom košnje trave došlo je do prevrtanja radnog stroja, kojom prilikom je 70-godišnjak ozlijeđen, javila je PU varaždiska.

Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje