Povežite se s nama

Atletika

Troje juniora na Prvenstvu Balkana

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

Troje naših mladih atletičara pozvano je u juniorsku reprezentaciju za sudjelovanje na Prvenstvu Balkana, a to su: Bernard Gavez, Vlatka Sekirnik i Franja Želimorski.

 Svojim zalaganjem, trudom, željom te dobrim rezultatima naši atletičari primili su poziv izbornika juniorske reprezentacije Mladena Kršeka.
Bernard Gavez nastupit će u disciplini 800 m, Franja Želimorski u bacanju koplja, dok će Vlatka Sekirnik nastupiti u tri discipline: 100 m, 110 m/100 prepone te u štafeti 4 x 100 m.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje