Povežite se s nama

Međimurje

U dermatološkoj ordinaciji do zdravlja, ali i do ljepote

Objavljeno:

- dana

ZDRAVI I LIJEPI

Kožne bolesti jedne su od najčešćih bolesti, što i ne čudi jer je upravo koža čovjekov najveći organ. Akne, alergijske bolesti kože, bradavice i druge izrasline površinskog sloja kože, rozaceja – to je samo dio problema zbog kojih se pacijenti javljaju poznatoj varaždinskoj liječnici dr. Sanji Petek Modrić, specijalistici dermatologije i venerologije.

U njezinu Specijalističku ordinaciju za dermatologiju i venerologiju u Varaždinu pacijenti u sve većem broju dolaze i na kontrolu madeža. Dermatoskopski pregledi i redovito praćenje madeža jedina su prevencija melanoma, jednog od najzloćudnijih karcinoma.
U toj ordinaciji obavlja se i operativno odstranjivanje madeža, ali i drugih tumora kože. Uz rješavanje problema madeža iz zdravstvenih, ali i estetskih razloga, ekspresno se rješava i uklanjanje bradavica, uzimanje briseva, kao i pregled Woodovom svjetiljkom.

Estetska dermatologija uspješno uklanja mnoge nepoželjne “posjetitelje” naše kože

Tu je i popularna estetska dermatologija koja uspješno uklanja mnoge nepoželjne “posjetitelje” naše kože i rješava česte ženske, ali muške probleme. Nezoistavni IPL tretmani pokazali su se kao brzi, sigurni i bezbolni u trajnom uklanjanju dlačica, hiperpigmentaciji, uklanjanju kapilara i fotopomlađivanju.
Osim toga, možete se prepustiti sofisticiranim kemijskim pilinzima koji će za već nekoliko tjedana nakon posljednjeg tretmana ostaviti čaroban trag na vašoj koži.

Blistava koža

Žene i muškarci koji se teško nose s pojavom bora mogu se odlučiti na njihovo ispunjavanje hijaluronskom kiselinom nakon čega će njihova lica dobiti drugačiji izgled. Tu je i mezoterapija kojom se tretiraju bore lica te opuštena i dehidrirana koža vrata i dekoltea. Izravnavanje bora botoksom, koji služi i za liječenje pretjeranog znojenja, također za svega nekoliko minuta daje odlične rezultate.

Mnogi su se žudeći za zdravijim i blistavijim izgledom kože odlučili za mikrodermoabraziju kojom se kontrolirano uklanja odumrli površinski sloj i tako postiže mlađi izgled.
U ordinaciji se velika pozornost posvećuje i uslugama medicinske kozmetike kao što su razni tretmani lica i tretmani tijela. Tretmani pomlađivanja, njega lica s matičnim stanicama, tretman za izbjeljivanje kože, dijamantna mikrodermoabrazija, medicinska pedikura, depilacija, elektroepilacija, radiofrekvencija i preventivna korekcija mimičkih bora samo su neki od postupaka u velikoj paleti tretmana koji vas očekuju u vrhunskoj ordinaciji gdje vas u ruke preuzima stručni profesionalni tim.

Specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju
dr. med. Sanja Petek Modrić
Vinka Međerala 4 a, Varaždin

tel.: 042/302-904
mob. 095/302-9044
e-mail: [email protected]
www.dermatologija.hr

Izvor:
Foto:

Međimurje

Besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u ponedjeljak u Maloj Subotici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 29. travnja, od 8 sati u prostorijama Podružnice umirovljenika Mala Subotica (bivši matični ured) organizira se besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera.

Osim toga građani će moći doznati više informacija o šećernoj bolesti te dobiti korisne savjete.

Ovu akciju organizira Podružnica umirovljenika Mala Subotica.

Nastavite čitati

Međimurje

Stiže novi parket u sportsku dvoranu u Murskom Središću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo turizma i sporta krajem prosinca prošle godine objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini na koji je Grad Mursko Središće prijavio projekt „Rekonstrukcija sportske dvorane u Murskom Središću – zamjena sportskog poda“

U srijedu, 24. travnja, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak prisustvovao je potpisivanju i uručivanju Ugovora za spomenuti projekt u vrijednosti od 136.419,00 eura.

Sportska dvorana u Murskom Središću će tako uskoro dobiti novi sportski pod, a uskoro će se potpisati i ugovor u vrijednosti od 883.501,39 eura za kompletnu energetsku obnovu sportske dvorane – novi krov, fasada, prozori, rasvjeta, solari, toplinske pumpe…

Time će sportska dvorana svakako postati atraktivnije mjesto za sportske događaje, treniranje i natjecanja, a također će se time u idućim desetljećima osigurati funkcionalnost sportske dvorane i neće biti potrebe za nekim većim investicijskim ulaganjima.

Obzirom što je iz ova dva javna poziva Gradu Mursko Središće dodijeljeno više od milijun eura značajno se rasterećuje gradski proračun. Uz Grad Mursko Središće više jedinica lokalne samouprave iz Međimurske županije dobilo je sredstva.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje