Povežite se s nama

Život i društvo

U Luminiju zimsko sniženje u punom jeku: popusti i od 70 posto!

Objavljeno:

- dana

TRAJU SNIŽENJA

U shopping centru Lumini u jeku su zimska sniženja.

Odjeća, obuća i ostali asortiman u trgovinama sniženi su od 10 pa sve do 70 posto, koliko iznose sniženja u New Yorkeru, i to na zimsku kolekciju.   

Pogledajte koje su trgovine najviše spustile cijene i što se sada isplati kupiti:

 • Adidas – do 40% popusta na staru kolekciju, četvrtkom na Diners 10% popusta – vrijedi i za novu kolekciju
 • Algoritam MK– Retro akcija od 20% do 60% popusta, 30% popusta na anatomske torbe i ruksake (akcija traje do 31.12)
 • Baby center – 50% popusta na sav tekstil i obuću
 • Bershka – od 30% do 50% popusta na označene artikle
 • Benetton – sezonsko sniženje od 30% popusta na cijeli asortiman
 • Bipa – 40% popusta na određene parfeme, 30%  popusta na Mustela proizvode (akcija traje do 31.12)
 • Ciciban – od 20% do 50% popusta na označene artikle
 • C&A – do 50% popusta na određene artikle
 • Denis by Eurom – 20% i 30% popusta na određene artikle
 • Deichmann – od 30% do 50% popusta na označene artikle
 • Diadema – do 50% popusta na određene artikle (akcija traje do 6.1)
 • dm – 30% popusta na poklon pakete, 40% popusta na odabrane mirise
 • Domnik zlatarnica – 50% popusta na srebro na iznos iznad 1000 kuna, 40% popusta na srebro na iznos do 1000 kuna, 20% popusta na  zlatni nakit i vjenčano prstenje
 • Europa 92 – 30% popusta na određeni asortiman
 • Galileo – do 60 % popusta, 1+1 na dio asortimana
 • H&M – zimsko sniženje do 50%
 • Manilla – od 20% do 50% popusta na na svu obuću, 10% do 50% popusta na dio asortimana odjeće
 • New Yorker – do 70% popusta na zimsku kolekciju
 • Planet obuća – od 30% do 60% popusta na izdvojene modele; kupi jedan par, drugi na 50%; odaberi tri,plati dva
 • Posteljina.hr – 50% popusta na sve posteljine i deke
 • S. Oliver – sezonsko sniženje do 50%
 • Sandra i Toni – 30% popusta na određene artikle, majice, svečane haljine, kapute
 • Sport Vision – od 20% do 50% popusta na određene artikle
 • Tomas Sport – od 10% do 50% popusta na cijeli asortiman
 • Tom Tailor – 30% popusta na novu kolekciju, dodatnih 10% popusta na sve snižene artikle
 • Top Shop – Walkmax zimska rasprodaja do 50% popusta, 300 kn uštede na Nutribullet
 • Watch centar – 50% popusta na izdvojene modele satova (Nautica, Guess, Swatch, Timex), 30% popusta na 1 sat tjedno na gotovinu (Timex) – na njega ne vrijedi sniženje
 • Vitapur – suđe Black Lava Stone do 60% popusta, 50% popusta na dekorativne prekrivače i jastuke, 50% popusta na anatomske jastuke Nanosilver Memory, 50% popusta na anatomske jastuke Aloe Vera memory, 40% popusta na madrace

Izvor:
Foto: Izvor: Shopping centar Lumini

Život i društvo

Grad Varaždin s 37.000 eura sufinancira servisiranje i kupnju 500 novih bicikala

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Varaždin objavio je Javni poziv serviserima/prodavačima bicikala za sudjelovanje u provođenju mjera poticaja servisiranja i kupnje bicikala u 2023. godini.

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje ponuda zainteresiranih servisera/prodavača bicikala za sudjelovanje u provođenju mjera poticaja servisiranja i kupnje bicikala.

Grad Varaždin će u 2023. godini sufinancirati servisiranje starog bicikla s 50% troškova servisa, odnosno maksimalno do 30,00 eura po korisniku, za što je osigurano ukupno 15.000,00 eura u Proračuna Grada Varaždina za 2023. godinu (ukupno 500 bicikala).

Mjera servisiranja starih bicikala provodit će se od 1. srpnja 2023. godine do 1. rujna 2023. godine.

Također, za kupnju novog bicikla s 45,00 eura po korisniku za što je osigurano 22.500,00 eura u Proračunu Grada Varaždina za 2023. godinu (ukupno 500 bicikala).

Mjera sufinanciranja kupnje novog bicikla provodit će se od 1. srpnja 2023. godine do 1. studenog 2023. godine.

Nastavite čitati

Život i društvo

Potpisanim sporazumima MEV se pozicionirao kao ključna obrazovna ustanova na sjeveru Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Međimursko veleučilište u Čakovcu sklopilo je sporazum s Varaždinskom županijom, Gradom Lepoglavom te Veleučilištem Hrvatsko zagorje Krapina prema kojem će se buduća zajednička suradnja ostvariti na znanstvenom, nastavnom i stručnom području.

Kako je pojasnio dekan MEV-a doc. dr. sc. Igor Klopotan, suradnja podrazumijeva uključivanja u nacionalne, odnosno međunarodne stručne, znanstveno-istraživačke programe, kao i suradnju u području obrazovanja odraslih. Potpisnici sporazuma zajednički bi radili i na unapređenju studentskog standarda, pa sve do organizacije znanstvenih i stručnih skupova, seminara i radionica.

-Jedan od važnijih dijelova postignutog sporazuma je i razmjena stručnih iskustava kroz zajedničko sudjelovanje stručnjaka svih potpisnica na rješavanju problema iz prakse. Tu je i razmjena iskustava i informacija te međusobna pomoć i stručna suradnja na područjima zajedničkog interesa – pojasnio je Klopotan.

Dodao je kako se na ovaj način MEV regionalno pozicionira kao važna obrazovna institucija koja educira kadrove neophodne današnjem tržištu rada.

-U tome sada imamo potporu Varaždinske županije, Grada Lepoglave i Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina. Zainteresiranih ima još tako da ovo nisu zadnji potpisani sporazumi ovakve vrste – zaključio je dekan MEV-a.

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak naglasio je kako je potpisivanje sporazuma samo nastavak stvaranja odličnih uvjeta za mlade na sjeveru Hrvatske, da steknu vrhunsko obrazovanje, vještine i znanja.

– U Varaždinskoj županiji stvaramo sustav jednakih šansi, surađujemo s nizom obrazovnih ustanova u zemlji i svijetu, osnovali smo brojne centre izvrsnosti, što u konačnici daje rezultate, odnosno naši učenici i studenti postižu vrhunske rezultate na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Samo prošle godine županija je za obrazovanje izdvojila više od 50 posto proračunskih sredstava. To jasno govori o našim prioritetima – kazao je župan Stričak dodajući da je sporazum sa MEV-om samo nastavak razvijanja sustava jednakih šansi za sve.

Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić naglasio je kako Lepoglava ima sve veći broj studenata, ali kako on osobno želi da taj broj bude i veći.

-Podupiremo svaki oblik suradnje koji znači daljnje unaprijeđenje obrazovanja na ovim prostorima i daljnji razvoj gospodarstva. Ovaj sporazum svakako je iskorak u tom smjeru – rekao je Škvarić.

-Potpisivanje sporazuma samo je nastavak dobrih odnosa i suradnje MEV-a i Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina. Ovaj sporazum podiže suradnju dviju naših obrazovnih ustanova na višu razinu, a sve u interesu što boljeg i efikasnijeg obrazovanja naših studenata – naglasio je prilikom potpisivanja sporazuma dekan Veleučilišta iz Krapine Nenad Sikirica.

Potporu potpisivanju sporazuma dali su i gradonačelnik Grada Krapine i saborski zastupnik Zoran Gregurović, kao i  koordinator područnih ureda HBOR-a i voditelj Područnog ureda HBOR-a za sjeverozapadnu Hrvatsku te član Gospodarskog savjeta MEV-a Tomislav Marković.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje