Povežite se s nama

Zabava & Stil

U Petrijancu na tradicionalnom Varaždin Dance Openu sudjelovalo 300 plesača

Objavljeno:

- dana

U osnovnoj školi Petrijanec u subotu, 25. studenoga održano je tradicionalno državno natjecanje u plesu pod nazivom Varaždin Dance Open.

Sudjelovalo je oko 300 plesača iz 10 klubova a sudionici su pristigli iz Zagreba, Čakovca, Rijeke, Križevaca, Koprivnice i Varaždina. Natjecali su se u svim disciplinama i svim dobnim uzrastima te stilovima. Plesni studio Stars ponovno je osvojio 6 prvih mjesta u stilovima show Dance, jazz Dance, mjuzikl ti moderne.

Odnosno osvojeno je 8 zlatnih pehara, dva zlatna pehara Best od the best: Shine Stars-cicibani Barbie cha cha – Livia, Kim, Dora, Nika, Lauren, Korana, Sophie, Marcela, Mila, Laura, Katrin, Gabrijela, Julia te solo točka Kaje Laljek u kategoriji juniori – Cabaret pod stručnim vodstvom vlasnice i licencirane trenerice Lene Radanović.

Golden Stars u kategoriji djeca – show Dance: Apolonija Lilly, Kaja, Ariana, Leona, Petra, Marina, Hana, Lena, Paulina, Korana, Tena, Teresa osvojile su prvo mjesto i pehar za koregrafiju Sweet dreams.

Grupa Pop Stars: Karla, Kaja, Ariana, Dora, Nina, Kika, Marli, Vanesa, Tena, Klea, Apolonija Lilly, Mila, Ela, Nika, Iva, Maria Elena u kategoriji juniori osvojile su prvo mjesto s koregrafijom „Litlle party never killed nobody“ pod vodstvom voditeljice Valerije Vusić.

Takoder prvo mjesto i pehar su osvojile dugogodišnje plesačice s modernim baletom Black Swan – Marina Katanec i Lena Skupnjak. Tri zlatne medalje i zlatni pehar osvojila je talentirana Apolonija Lilly sa solo točkom u kategoriji latino djeca, te također s grupama Pop Stars i Golden stars.

Također, u sklopu plesnog natjecanja je održana modna revija Stars models pod vodstvom Lene i Manuel.

Kreacije modnih kuća Klaudija dizajn i Gran butika nosile su Dora, Leon, Lea, Elena, Romana, Kaja, Marli, Hana, Dina, Tamara, Maria Elena, Kika i Lana.

Zabava & Stil

Nina Badrić otvara ovogodišnje “Antunovo v Marofu”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Objavljen je Javni poziv za prijavu programa za Dane grada Novog Marofa 2024.

Centralni vikend ovogodišnjeg Antunova je 7. do 9. lipnja, no programi će se odvijati cijeli mjesec, objavila je Turistička zajednica Grada Novog Marofa.

Poziv je namijenjen svim pojedincima, ustanovama, udrugama te drugim zainteresiranim prijaviteljima koji žele predstaviti svoj rad. Rok za prijavu je 15. ožujka, a prijavnicu i poziv možete preuzeti na internetskoj stranici Grada Novog Marofa.

– Nek’ nam oprosti jutro… ovo će biti Čarobna večer! Jedna i jedina Nina Badrić otvoriti će nam ovogodišnje Dane Grada! – objavili su organizatori, a koncert će se održati 7. lipnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Prijave za casting jednog od najprestižnijih izbora ljepote: ovo nije samo natjecanje, nego i nova iskustva i prilike

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Jedan od najprestižnijih izbora ljepote u Hrvatskoj Best Model Hrvatske te Lice godine održat će se 27. travnja u luksuznom hotelu Panorama u Prelogu.

Riječ je o regionalnom/županijskom natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku u koji će biti uključene Varaždinska, Međimurska te Koprivničko-križevačka županija.

– Nakon prošlogodišnjeg velikog hrvatskog finala u Splitu i ove godine predstavnice Sjeverozapada Hrvatske odabrat ćemo u hotelu Panorama u Prelogu.  Izabrane cure za Best model te Lice godine sudjelovat će na hrvatskom finalu u Splitu i promovirati Sjeverozapad Hrvatske.  Na castingu odabrane djevojke mogu pokazati svoje kvalitete, ali i steći jedno novo iskustvo. Prigoda je to da upoznaju djevojke iz cijele Hrvatske, sklope nova prijateljstva  i poznanstva, otputuju na mjesta na kojima do sada možda nisi bila moguća – ističu organizatori.

Ovo natjecanje nekim djevojkama bit će prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti. Organizacija izbora za Sjeverozapadnu Hrvatsku povjerena je u ruke Matea Brekala, vlasnika Don Mateo Media d.o.o. i vlasnika licence, Leni Radanović – direktorici i poduzetnici te njezinoj suradnici Ivani Radiković.

Sve to u nastojanju da se djevojkama ovog kraja omogući kvalitetno predstavljanje na Facebooku, Twitteru i u lokalnim medijima.

Casting manageri izbora su Rebeka Vidić i Patricija Dimitrovski. Izbor će bit jako glamurozan i bogat, prijave su u tijeku.

– Stoga pozivamo sve zainteresirane djevojke i dečke od 16 do 26 godina neka se prijave na službenu stranicu Miss Sz Hrvatske i na mail [email protected]. Nakon prijava bit će objavljen točan datum i mjesto casing-a – zaključuju organizatori.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje