Povežite se s nama

Život i društvo

U restoranu Park Boutique hotela 8. Business Cafe Sjeverna Hrvatska

Objavljeno:

- dana

Mnogi govornici

U restoranu Park Boutique hotela u Varaždinu u četvrtak s početkom u 18 sati održat će se 8. Business Cafe Sjeverna Hrvatska.

Gosti govornici su David Štampar iz Vinarije Štampar iz Svetog Urbana (gornje Međimurje), Tamara Šabić iz OPG Pocedulić koja se bavi prizvodnjom heljde i proizvoda od heljde. Na tržište plasiraju i jastuke s listićima heljde, Mirjana Šeb Čižmešija, vlasnica RESTORANA KLAS, branda Zeleni obrok zdravlja te promotorica proizvoda na bazi koprive, Žarko Radovanović iz tvrtke Kreda,Dinamikom Varaždin i Anita Rinkovec, vlasnica tvrtke RIA import export i salona namještaja RIA HOME.

Ulaznice za event po cijeni od 80 kuna mogu se nabaviti putem Entrio sustava ili zatražite predračun slanjem upita na e-mail: [email protected].

Izvor:
Foto: Facebook

Život i društvo

Španjolska vojna vozila ovih dana zakrčit će ceste od Zadra do Varaždina i Goričana

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U nekoliko sljedećih dana, počevši od 20. travnja, Oružane snage Republike Hrvatske pružat će potporu zemlje domaćina (Host Nation Support – HNS) pripadnicima Oružanih snaga Španjolske.

Naime, španjolska vojna oprema i sredstva bit će dopremljena u zadarsku luku “Gaženica” te cestovnim putem prebačena u Mađarsku gdje pripadnici OS Španjolske sudjeluju u vježbovnim aktivnostima.

Prijevoz vozila španjolskih oružanih snaga bit će organiziran od Zadra do Varaždina te dalje prema graničnom prijelazu Goričan i Mađarskoj. Povratak pripadnika OS Španjolske očekuje se tijekom svibnja.

– Tijekom prolaska vojnih vozila može se očekivati pojačan cestovni promet te molimo građane za strpljenje i razumijevanje – ističu u MORH-u.

Nastavite čitati

Život i društvo

Društvo građevinskih inženjera i tehničara Varaždin održalo godišnju skupštinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Društvo građevinskih inženjera i tehničara Varaždin održalo je u petak 22. ožujka, svoju redovnu godišnju skupštinu.

Ovogodišnja skupština, 65. po redu održana je u prostorijama hotela „Turist“ u Varaždinu. Na skupštini je od 167 redovnih i trenutno aktivnih članova bilo prisutno 72 člana.

Osim njih Skupštini su nazočili  uvaženi gosti, predstavnici DGIT Međimurje, zatim Nina Lovrec Dražin, dipl. ing. građ., predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Nenad Petrović, mag. ing. geoing. predsjednik Hrvatskog društva inženjera geotehnike te Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj koji su se prigodnim pozdravnim govorima obratili svima prisutnima.

Samu skupštinu vodila je u svojstvu članice DGIT Varaždin, Mirna Amadori, dipl. ing. građ, aktualna predsjednica Hrvatskog saveza građevinskih inženjera. Na Skupštini su podnesena sva izvješća koja su jednoglasno prihvaćena, te su doneseni i usvojeni plan rada i financijski plan za ovu godinu.

Nakon Skupštine organizirana je već tradicionalno zajednička večera i druženje uz pratnju tamburaša.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje