Povežite se s nama

Međimurje

U uređenje groblja uloženo 800 tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

Još od 2013. godine Mursko Središće provodi niz aktivnosti vezanih uz uređenje gradskoga groblja.

Tako su u prvom nizu radova postavljene česme za vodu, obnovljena su križna drva, izgrađena je nova kamena i montirana je metalna ograda, asfaltirane su staze, obnovljeno je pročelje stare mrtvačnice i uređen je okoliš groblja. Tijekom radova u Ulici Antuna Mihanovića uz groblje je uređeno parkiralište s 50 parkirnih mjesta. Posljednji u nizu radova su oni završeni ovih dana, na uređenju postojeće posebne prostorije. Tom je prigodom izmijenjena stara i dotrajala stolarija, umjesto starog linoleuma postavljen je laminat, tapecirana je kutna garnitura, a prostorija će se opremiti novom kuhinjom. Vrijednost radova na uređenju groblja iznosi oko 800 tisuća kuna.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje