Povežite se s nama

Zabava & Stil

U Varaždinu Međunarodni dan jazza obilježen uz kavu

Objavljeno:

- dana

I ove godine Varaždin je obilježio Međunarodni dan jazza, a ovog puta na inicijativu Turističke zajednice grada Varaždina.

Tako su ovu nedjelju, 30. travnja, posjetitelji Stančićevog trga, uz kavu, imali prilike uživati u ritmu jazz glazbe koju su u svojoj interpretaciji izvoditi Resnik duo.

Naime, Neven i Zoran Resnik jednosatnim su glazbenim programom, koji je započeo u 11 sati ujutro, obilježili Međunarodni dan jazza. Braća Resnik su s balkona palače Sermage svojim jazz izvedbama svima na Stančićevom trgu pružili posebni doživljaj. Time se Varaždin pridružio dionicima međunarodne zajednice koja 30. travnja koristiti kao priliku za zajedničko promicanje umjetnosti jazza, njegova podrijetla i utjecaju te naglasili njegovu važnu ulogu kao obrazovnom sredstvu za postizanje zajedništva, dijaloga i bolje suradnje te sredstva komunikacije koja nadilaze razlike. Vođen tim vrijednostima, UNESCO je 2011. godine navedeni datum proglasio Međunarodnim danom jazza.

Zabava & Stil

FOTO u Varaždinu završeno snimanje spota za novu navijačku himnu Vatrenih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Uz prekrasne kadrove iz Vukovara i Varaždina, u ponedjeljak je na stadionu NK Varaždina  završeno snimanje spota za novu navijačku himnu Vatrenih.

Riječ je o pjesmi “Jedna je jedina”, varaždinskog autora Dražena Popijača Pupija.

– Bilo je odlično, zahvala toncima, ekipi iz režije, a posebno veliko hvala upućujem Hrvatskim braniteljima pristiglim iz Vukovara i Varaždina, te svim ljudima dobre volje poput bajkera MK Barokera. Zahvalan sam na podršci svima koji su se uključili u ovu priču, našem Izborniku Zlatku Daliću  i repki kojoj  želimo da ih pjesma prati do finala i nakon njega – ističe pupi.

Kakva je bila atmosfera na snimanju spota pogledajte u fotogaleriji:

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ministar pravosuđa Damir Habijan na Varaždin Throwdownu dizao utege ko od šale

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinski ministar pravosuđa Damir Habijan u petak je sudjelovao na dvodnevnom natjecanju Varaždin Throwdown 2024, i to kako je napomenuo – nakon dugo vremena.

Habijan je u svojem postu na Facebook stranici pohvalio odličnu organizaciju za koju su najzaslužniji  Marko Črljenec i Funkcionalni Centar Active Vita. Hvala mom timu Alpha Gym i “partner in crime” Patrik Skoko, trenerima Karli i Petri, te cijeloj ekipi. Posebna pohvala sucima i svima koji su sudjelovali u organizaciji – naglasio je Habijan.

Ujedno je najavio svoje sudjelovanje na budućim izdanjima Varaždin Throwdowna.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje