Povežite se s nama

Život i društvo

U Varaždinu nova ljekarna Salus!

Objavljeno:

- dana

Sedma ljekarna Zdravstvene ustanove Salus

U varaždinskom POS naselju u ponedjeljak je otvorena nova ljekarna Salus, sedma ljekarnička jedinica Zdravstvene ustanove Salus.

U ljekarni, koja se nalazi u Ulici hrvatskih branitelja 11, u blizini caffe bara Aura i trgovine Kitro, standardna ponuda ljekarni Salus obogaćena je novim kozmetičkim linijama L’Erbolario, prirodnom kozmetikom Nuxe, organskom kozmetikom Dr. Organic te dječjom kozmetikom Klorane BB.

10 % popusta očekuje vas sve do 8. ožujka u novoj ljekarni u Ulici hrvatskih branitelja 11

Povodom otvorenja, u novootvorenoj ljekarni cijeli ovaj tjedan, sve do subote 8. ožujka građane očekuje prigodni popust od 10 posto na kupnju kozmetičkih proizvoda i bezreceptnih lijekova, a na određene bezreceptne lijekove i do 20 posto popusta.

Zdravstvena ustanova Salus je ovom novom ljekarničkom jedinicom nastavila svoj kontininurani razvoj: u posljednje tri godine otvorili su čak tri nove ljekarne, u Poreču, Donjem Kučanu i sada ovu, u varaždinskom POS naselju. Rezultat je to aktivnosti dvoje stručnjaka, menadžera kvalitete Dinka Vručine, diplomiranog ekonomista, i Tanje Vručine Klarić, magistre farmacije, koji su uz još 15 zaposlenika s visokom stručnom spremom, pokretačka snaga i budućnost Ljekarne Salus.

Stalno idu naprijed

Njihova vizija je bila i ostala ista: pacijenti i njihove potrebe te zahtjevi uvijek su na prvome mjestu. Upravo zbog toga poduzimaju niz aktivnosti, među kojima svakako valja izdvojiti da su kao jedna od prvih ljekarni uveli ISO standarde, koji jamče kvalitetu i standardizirane postupke u svim njihovim ljekarničkim jedinicama. Svoje poslovanje kontinuirano unapređuju i to na temelju anketiranja svojih pacijenata čije zahtjeve i primjedbe uvijek uvažavaju.

Pacijenti su itekako prepoznali da su u ljekarni Salus uvijek na prvome mjestu. Velik broj redovno traži i u najkraćem mogućem roku dobiva odgovore na svoja pitanja putem njihove internetske stranice www.ljekarna-salus.hr.

U ljekarnama Salus redovno se organiziraju savjetovanja i prigodni pregledi, kao što su mjerenja šećera u krvi, venskog protoka krvi, vitamina i minerala u organizmu i drugo. Uz to, stalno educiraju svoje kadrove, unapređuju rad uvođenjem novih, naprednih tehničko-tehnoloških rješenja te informatičkog unapređenja poslovanja.

– Naši pacijenti prepoznali su ove naše aktivnosti te su nas nagradili svojim povjerenjem, koje se iskazuje kontinuiranim povećanjem prometa unatoč krizi, padu platežne moći i smanjenju cijena HZZO lijekova. Unatoč otežanim uvjetima poslovanja, Ljekarna Salus uredno i u rokovima podmiruje, a tako će nastaviti i dalje – ističu.

U travnju – 20. rođendan

U travnju ove godine ljekarne Salus proslavit će 20 godina rada. Povodom rođendana, za svoje pacijente će u Tjednu Ljekarne Salus organizirati niz događanja, organizirati besplatne preglede, dijeliti nagrade, ali i prigodno sniziti cijene cjelokupnog asortimana.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Prodaje se parcela bivšeg Varteksa u Ivancu, početna cijena 3,4 milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine RH objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u vlasništvu RH.

Među njima je i poziv za kupoprodaju zemljišta i zgrada bivšeg Varteksa u Ivancu.

Radi se o parceli od 10.532 metara četvornih, a početna cijena je 3,4 milijuna kuna.

Rok za podnošenje ponuda je 22. prosinca 2021. do 10 sati.

Podsjetimo, u ožujku 2019. država je darovala kompleks Varteksa Gradu Ivancu, a tada su se najavljivali veliki projekti. Godinu dana kasnije Grad Ivanec vratio je spomenuto zemljište državi. Sada država ponovo to zemljište prodaje.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policija za vikend u pojačanom nadzoru svih sudionika u prometu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

– Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge. Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj Županiji – ističu iz PU varaždinske.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje