Učitelji varaždinske IV. osnovne škole, Dijana Gašparac i Damir Vrbanec među 100 su hrvatskih učitelja autora digitalnih nastavnih sadržaja koji će biti uključeni u nastavu.

Dijana Gašparac, učiteljica savjetnica engleskog jezika, autorica je materijala na engleskom jeziku prema kojemu će svi hrvatski učenici učiti o Australiji.

Njezin kolega, učitelj savjetnik informatike, Damir Vrbanec programirao je nastavni sadržaj iz robotike.

Dvoje se učitelja prijavilo na Javni poziv za prijavu inovativnih digitalnih obrazovnih sadržaja kako bi naglasilo neizmjernu važnost poučavanja te vrijednost kvalitetnih i inovativnih učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u vrijeme brzih promjena.

Ukupno je na javni poziv stiglo 389 prijava, a njih je 100 ušlo u budući kurikulum.

– IV. OŠ Varaždin kao kreativna i inovativna osnovna odgojno – obrazovna ustanova Grada Varaždina s ponosom ističe sve svoje zaposlenike kao visokoprofesionalne stručnjake u stručnom i odgojnom radu s djecom i roditeljima, jer nove tendencije obrazovanja, uz sinergiju s tradicionalnim odgojem daju uspjeh,  obrazovanu i odgojenu našu djecu za potrebe 21. stoljeća – istaknuli su nakon natječaja iz IV. osnovne škole Varaždin.

Komentari

Komentara