Povežite se s nama

Zabava & Stil

Uprizorena bajka vjenčanja

Objavljeno:

- dana

SAJAM VJENČANJA

Restoran Fontana proteklog je vikenda bio domaćin 10. jubilarnog Sajma vjenčanja. Uprizorena bajka. Scenografija – snježno bijele vjenčanice, cvjetnim aranžmanima i ručno vezenom čipkom bogato aranžirani stolovi. Vlasnica Fontane, koja barem na jedan dan život učini snom, Ružica Crnković, govori o ovogodišnjem sajmu. – Sadržajima je veoma bogat jer uz prezentacije novih načina aranžiranja sale prisutni su svi koji mladencima mogu zatrebati na taj, poseban dan njihova života.

Jedan pogled na raskošnu romantiku stolova dovoljan je za uočiti da je u modi shabby chic. Detalji od čipke na svakom stolu, torti…

Domaće je domaće

– Na svadbenom meniju je, uz 50 standardnih, uvršteno desetak novih jela. Uobičajeno, sve što se može raditi u samom restoranu, tu se i napravi – tjestenine, mlinci, kroketi, njoki, štrukle, gibanice… – nabraja gospođa Crnković. Mladenci sami kreiraju svoj meni prihvatljiv njihovim mogućnostima. – Vjenčanja su se kao i sve drugo prilagodila aktualnom trenutku. Negdašnje svadbe od tristotinjak ljudi danas su rijetkost, najviše je onih između 100 i 200 gostiju. S obzirom na to da restoran primjenjuje HACCP sustav, u ponudi imamo i uslugu dostave u druge ugostiteljske objekte. Restoran Fontana svojim akcijama izlazi dodatno u susret mladencima. Tako vjenčanje s pet sljedova jela, kolačima, pićem, aranžiranjem sale košta oko 300 kuna po osobi. No svadbeni meni se također može odabrati već i za 200 kuna. Fontana ima čak tri sale za vjenčanja – za 450, 250 i 80 osoba. Slobodni termini za 2015. godinu još uvijek nisu svi popunjeni. Tko se želi vjenčati u petak, dobit će i poseban popust. Jednako tako popust je i u vrijeme od Nove godine do kraja korizme – uz gratis navlake, mladenci će rezati i do 50 posto jeftiniju svadbenu tortu. Vjerujemo da mladenci iz Dubaija koji su se vjenčali u Fontani nisu obraćali pažnju na takve „sitnice“. Za sve religije i ljude s drukčijim načinom prehrane od uobičajene, Fontana ima prilagođen meni.
Recesija je i ovdje naišla na dostojne „suparnike“ – prilagodili smo se gostima i aktualnom trenutku – govori Ružica Crnković.
Ovoga vikenda to je bilo najmanje važno. Koliko se god trude biti racionalni, mladenci negdje usput, poneseni atmosferom u Fontani, zaborave “ratio” i odluče ga zamijeniti romantičnim momentom koji će u Fontani doživjeti.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje