Povežite se s nama

Zabava & Stil

Varaždinski kantautor Vugrinec objavio Turbulenciju

Objavljeno:

- dana

PJESMOM OSVAJA FACEBOOK

Mladi varaždinski kantautor (20) Hrvoje Vugrinec snimio je početkom mjeseca demo audiozapis, tj. pjesmu Turbulencija. Odlučio se za internetsku promociju putem vlastite internetske stranice i društvene mreže Facebook, što se nakon dva dana pokazalo dobrim izborom jer je odmah na Facebook mreži osvojio fanove.

Pjesma je u samo dva dana dobila više od 11.000 lajkova. Prema statistici, najviše lajkova je iz Istanbula što je iznenađujuće jer ipak se radi o pjesmi na hrvatskom jeziku. Svojom bojom glasa Hrvoje je osvojio i izdavačke kuće iz inozemstva od kojih je dobio već i nekoliko ponuda. 

Na stranici www.hrvoje-vugrinec.com možete slušati i besplatno skinuti Turbulenciju.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Počinje 5. srpnja: upišite svog klinca ili klincezu na „Ljetni sportski kamp“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT/Ilustracija

Na Gradskim bazenima u Varaždinu već 16. godinu za redom održat će se popularni sportski program „Ljetni sportski kamp“, koji počinje u ponedjeljak, 5. srpnja.

Kroz srpanj i kolovoz klinci i klinceze školske dobi moći će sudjelovati u programu ljetnog kampa koji je koncipiran u trajanju od 5 dana (od ponedjeljka do petka) od 9 do 16 sati.

Ove godine tijekom boravka u kampu, polaznici će imati priliku upoznati kroz igru i zabavu čak 20 sportova. Naravno, u kampu postoji vrijeme za igru i druženje, te kupanje i sunčanje.  

Cijena kampa iznosi 400 kuna za pet dana. Polaznici kampa u cijeni imaju osiguran ručak i majicu. 

Početak je 5. srpnja, a više informacija i upis u kamp mogu se dogovoriti na recepciji bazena ili na 042 215 366. 

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO I VIDEO Pipsi u Čakovcu otjerali kišu i zagrijali publiku žednih ušiju!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Stjepan Hranilović

Protekloga petka, 11. lipnja, na prostoru Pivovare “Lepi Dečki” kod čakovečkog Mihovljana odzvanjali su “Kratka povijest”, “Trener morskih pasa”, “Bog”, “Plači”, “Na putu prema dole”, “Gume na kotačima” i drugi dobro poznati hitovi grupe Pips, Chips & Videoclips.

Predvođeni osebujnim Dubravkom Ivanišem, Pipsi su izvrsnom svirkom i dobrim soundom publici željnoj live nastupa prenijeli energične verzije svojih pjesama iz svoje tri desetljeća duge karijere.

Kako je bilo, provjerite u fotogaleriji Stjepana Hranilovića.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!