Povežite se s nama

Sport

Varaždinski plesni par otplesao u Bologni do “prokletog” četvrtog mjesta

Objavljeno:

- dana

Odlični Varaždinci

Varaždinski sportski plesači, Tihana Vusić i Jurica Kavran doplesali su do 4. mjesta na međunarodnom turniru u Bologni.

Na 36, Trofeo Colombo – prema broju prijavljenih to je jedan od najvećih svjetskih turnira – iz Hrvatske su otputovala samo dva para.

Varaždinci su kao dvostruki prvaci Hrvatske u kategoriji starije mladeži nastupili u  Youth kategoriji. Konkurencija je bila izuzetno jaka: između ostalih su nastupili i dvostruki svjetski prvaci iz Latvije te državni prvaci Rusije, Češke i Slovačke.

Varaždinka Tihana Vusić  i  Čakovčanin Jurica Kavran će 14. svibnja dobiti novu priliku za osvajanje medalje. U Moldaviji će plesati će na europskom prvenstvu u latinsko- američkim plesovima.

Izvor:
Foto:

Sport

Odličan nastup varaždinskog borca Patrika Vučkovića

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Četvero kadeta Fight Cluba Kovačić nastupilo je na Prvenstvu Hrvatske u savate assautu.

Tristan Talan osvojio je srebro, Elvis Šipek također srebro, Hana Komes broncu, a Patrik Vučković zlato. Patrik je na putu do zlata pobijedio tri odlična borca. Vito Lukačić, Melani Šipek i Viktorija Mikulec ostali su bez borbe.

Također, u Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u boksu za žene. Lea Paska u kategoriji do 70 kg nije imala protivnicu. Ekipa se dalje priprema za Prvenstvo Zagreba u boksu te Kup Hrvatske za juniore i seniore.

Nastavite čitati

Sport

Mladi Vatreni opet dolaze u Varaždin: stiže Norveška

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Hrvatska U-21 reprezentacija ponovno stiže u Varaždin. Bišćanovi izabranici u petak, 8. listopada, na stadionu Varteksa igraju kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo.

Protivnici mladim Vatrenima su Norvežani. Oni će se okupiti u Zagrebu 4. listopada, a trenirat će u Velikoj Gorici do odlaska u Varaždin dan uoči utakmice.

Četiri dana kasnije Hrvati putuju u Azerbajdžan gdje će također odigrati kvalifikacijski susret.

– Očekuju nas dvije vrlo važne utakmice, od kojih se ona prva protiv Norveške nameće kao vrlo zahtjevna. Norvežani, naime, uz Austrijance, slove kao naši najveći konkurenti u skupini. Pobjeda Norvežana u međusobnom susretu s Austrijom u rezultatskom je smislu bila izraženija, no što su to pokazala događanja na terenu. Austrijanci su bili bolji i konačni rezultat mogao je biti potpuno drukčiji. Vjerujem, međutim, u našu momčad, znam koliko vrijedimo i nadam se da ćemo to opravdati u Varaždinu. Što se utakmice s Azerbajdžanom tiče, kvaliteta jest na našoj strani, ali pristup igrača mora biti na najvišoj razini. Samo u tom slučaju možemo računati na pobjedu – rekao je izbornik Igor Bišćan za HNS.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje