Popularni varaždinski pjevač Nenad Kumrić Charlie ovih je dana, bez obzira na novonastalu situaciju, vrlo aktivan, a plodove tog rada mogu čuti brojni slušatelji radiopostaja i televizijski gledatelji.

Od glazbenika, pjevača osebujnog baritona, producenta i organizatora koji je nastupao na mnogobrojnim festivalima, od Splitskog do Marco Polo Festa, uvijek možemo očekivati neka iznenađenja. Uređaji u njegovoj produkciji Studija „Tin” gotovo da se i ne gase, neprestano se snimaju brojne reklamne poruke i pjesme, a prepune vitrine nagrada potvrđuju vrijednosti neumornog i marljivog Nenada. Kumrić je inače tradicionalni organizator Gospodarskog sajma u Varaždinu, Dječjeg festivala, Sajma vjenčanja u
Varaždinu i mnogih drugih događanja. Jednostavno rečeno: „Charlie sve stiže”! Posebnu je pozornost izazvala suradnja s članovima klape Kampanel u obradi pjesme „Zbogom ostaj ljubavi“, čiji je spot ugledao svjetlo dana i postigao velik uspjeh. – Suradnja s klapom Kampanel je došla spontano nakon nekoliko zajedničkih nastupa i koncerata u Hrvatskoj i Sloveniji. Odlični dečki s kojima je iznimno lijepo surađivati. Plasman ove pjesme između ostaloga ima za cilj unošenje malo optimizma, radosti, emocije i zabave u ljude koji su prisiljeni biti u svojim domovima zbog koronavirusa.

Glazba je zvonka radost. Nadam se da smo u tome uspjeli – rekao je Kumrić. Pjesma „Zbogom ostaj ljubavi” autora Zdenka Runjića u obradi Nenada Kumrića Charlieja uz pratnju klape Kampanel prošlog tjedna je bila hit dana u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska” Prvog programa HTV-a. Također je uživo premijerno izvedena u istoj emisiji prije dva mjeseca. Radiopostaje, posebno one na području Dalmacije, svakodnevno je puštaju u svom programu, a slušatelji samo redaju pohvale za izvedbu. Sada kada su je mogli pogledati u videospotu, zadovoljstvo je potpuno. Već niz godina je zaljubljenik u grad Marka Pola Korčulu i Marco Polo Fest. Ne bez razloga, jer ljubav prema tom gradu zasniva se na brojnim uspješnim nastupima i nagradama koje je ondje osvajao, a u pripremi je pjesma za ovogodišnje izdanje Festivala. – Pripremam nove duete i suradnje. Prekrasnu pjesmu mi je nedavno napisala Antonija Šola, a za ljeto pripremam obradu jedne svoje stare pjesme u reggae ritmu i jedan brzi latino hit – zagonetno najavljuje Kumrić.

Brak na prvu

Odnedavno Nenada Kumrića gledatelji RTL-a mogu pratiti u ulozi voditelja ceremonije vjenčanja u novom TV showu „Brak na prvu“, u kojem se potpuni neznanci prvi put sretnu netom prije nego što izgovore „uzimam“. Riječ je o showu koji je već godinama jedan od televizijskih formata koji dižu prašinu, ali njegova gledanost nadmašuje sve rekorde. Iako kandidati dolaze pred nepoznatu osobu koja bi im trebala biti životni suputnik, ni u stranim, a tako ni u hrvatskoj inačici showa, ništa nije prepušteno slučaju. – Moje vođenje ceremonija vjenčanja u najnovijem showu RTL televizije je jedno potpuno novo i odlično iskustvo. Kao pjevač i voditelj bio sam pozvan na audiciju u Zagreb na RTL i prošao. Svakodnevno me zovu razni prijatelji i glazbenici diljem Lijepe Naše kako bi mi čestitali na odlično odrađenom poslu u ovom popularnom showu. Svima preporučam da gledaju ovaj sociološki eksperiment kako bi se malo opustili i dobro zabavili – rekao je Charlie, istaknuvši da ga zovu i njegovi brojni izlagači s Dana vjenčanja u Varaždinu i Westgateu, koji će, kad prođe ova situacija, imati dodatni razlog da dođu na sajmove.

izvor RTL PRESS

– Drago mi je da sam zadovoljio inače visoke kriterije RTL televizije i na tome svakako moram zahvaliti i svojoj VTV televiziji, gdje radim već 15-ak godina – zaključuje Charlie. Nakon uvodnih emisija, u kojima se pojavljuje na samom činu vjenčanja, Kumrićev glas slušat ćemo do kraja serijala u svim najavama i popratnim komentarima u emisiji. A kako i sam kaže, odmah će koristiti priliku da, čim prođe ova kriza, svoj glas stavi u funkciju oglašavanja svih naših poduzetnika koji će za to imati želje i potrebe.

Spot za pjesmu “Zbogom ostaj ljubavi” pogledajte u nastavku

Komentari

Komentara