Naš vrijedan autorski tim Gordana Lach i Željko Grahovec, javnosti poznati pod imenom Etno duo Goga i Željko, ovih su dana na službenim stranicama objavili svoj novi spot.

Riječ je o, naravno, njihovoj pjesmi, za koju je stihove napisala Goga, glazbu i aranžman Željko, a aranžman za festivalski orkestar i nosač zvuka Josip Cvitanović u izvanrednoj produkciji studija “Arija” iz Zagreba. Upravo je započelo i promotivno vrijeme za skladbe koje će biti izvedene na Krapinskom festivalu 12. rujna u velikoj Koncertnoj dvorani “Ljudevit Gaj” uz direktan televizijski prijenos.

– Dogovor oko snimanja spota i ambijenta prepustili smo znalcu svog zanata, našem Danijelu Jankoviću i to je bio pun pogodak. Iz zapuštenog skladišta nastali su vrhunski kadrovi iskusnog i nagrađivanog snimatelja Zorana Frasa. Nismo ni sumnjali u posebnost ove kombinacije jer Danijel i Zoran su sa nama od samih početaka našeg glazbenog zajedničkog rada i vrlo nam je jednostavno dati povjerenje majstorima svoga zanata.

Mi jesmo autori, ali sva ona emocija koja nastaje iz naših pjesama rezultat je tima glazbenika koji već nekoliko godina nose ime „KAJazzery“ – naši vjerni instrumentalni i prekrasni glazbenici: prof. Mario Jagec – sopran sax, prof. Darko Golubić – klavijature, Neven Kolarić – bas i Igor Jezernik – bubnjevi. Svaka nota dobiva svoju posebnost baš u toj kombinaciji.

Još jednom se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog spota koji nas laganim swing ritmom i kadrovima vraća u jedno sjetno, rekli bismo, prošlo vrijeme! – kažu Goga & Željko.

Uživajte u spotu!

Komentari

Komentara