U varaždinskoj Areni  u subotu, 19. rujna, na kadetskom Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu odigrani pojedinačni i mečevi u parovima, na kojima su Varaždinci ostvarili zapažene rezultate.

U pojedinačnim mečevima kvalifikacija za glavni turnir plasman su izborili kadeti Bruna Borovec kao prvoplasirana u skupini i Simon Dvorski (oboje STK Starr) kao drugoplasirani, Simon Vincek i Vito Milak (oba STK Visia Trnovec Bartolovečki) kao drugoplasirani te Jelena Vukelić i Matej Stočko (oboje STK Varaždin).

U igri mješovitih parova Bruna Borovec (STK Starr) / Borna Petek (TIS Zagreb), te Jelena Vukelić / Matej Stočko (oboje STK Varaždin) plasirali su se u polufinale.

Kod ženskih parova plasman u polufinale izborile su Bruna Borovec (STK Starr) / Dora Ćosić (STK Zagreb), a kod muških su parova polufinale izborili Simon Vincek i Vito Milak (oba STK Visia Trnovec Bartolovečki).

U nedjelju se igraju polufinalni i finalni mečevi pojedinačno i u parovima, a kasnije poslijepodne uslijedit će proglašenja rezultata kadetskog Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu uz podjelu medalja.

Komentari

Komentara