Povežite se s nama

Život i društvo

Započeli radovi na produžetku Ulice Ljudevita Gaja u Novom Marofu

Objavljeno:

- dana

Ovih su dana u Novom Marofu započeli radovi na produžetku Ulice Ljudevita Gaja vrijedni 67.279,75 eura.

Izvođač radova je Niskogradnja Huđek, a radovi su dio ugovora vrijednog gotovo 663.000 eura, kojeg je novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač s izvođačem potpisao u studenome prošle godine.

Zadovoljstvo početkom radova istaknuo je gradonačelnik Jenkač koji je rekao kako se radi o nastavku radova na modernizaciji prometne infrastrukture.

– Krenuli su radovi na Ulici Ljudevita Gaja u Novom Marofu. To je nastavak radova na modernizaciji naše prometne infrastrukture. Ovi radovi samo su mali dio ugovora kojeg sam potpisao s izvođačem. Radi se o važnom projektu modernizacije, asfaltiranja i sanacije nerazvrstanih cesta i javnih površina na području, kako grada, tako i naselja koja pripadaju gradu. Vjerujem da će izvođač svoj posao napraviti korektno i na vrijeme – rekao je gradonačelnik Jenkač.

Dodajmo da su prije same izgradnje prometnice, u suradnji s Varkomom i Hrvatskim vodama, izgrađeni kanalizacija i vodovod ukupne vrijednosti 61.000 eura.

Život i društvo

Svi su pozvani na „6. španciranje po Varaždin Bregu“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu programa obilježavanja Dana Općine Gornji Kneginec, pod pokroviteljstvom Općine, Udruga vinogradara i voćara Varaždinbreg organizira „6. španciranje po Varaždin Bregu“.

Početak programa i okupljanje sudionika je u subotu, 22. lipnja, u 16:30 sati u parku ispred Osnovne škole Kneginec Gornji.

Ruta šetnje je 5 kilometara uz tri postaje za osvježenje i druženje.

Kotizacija je 10 eura, a uključuje majicu s otisnutim logom Općine, udruge i nazivom programa, čašu, etui te gulaš i piće uz živu glazbu.

Nastavite čitati

Život i društvo

FOTO Krenuli iz Malog Bukovca, preko Drave i Dunava, da bi na Ovčari položili vijence

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas u 11 sati pod pokroviteljstvom Općine Mali Bukovec sedmorica Malobukovčana krenulo je putem Drave do Dunava i do Vukovara.

Potom će na Ovčari položiti vijence za sve koji su tamo izgubili živote u Domovinskom ratu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje