Još jedan prelazak

Vijećnici iz redova Narodne stranke – REFORMISTI Općine Sračinec, sklopili su sporazum o suradnji s vijećnicom iz redova Hrvatske stranke umirovljenika Snežanom Liber dok je na istom sastanku svoj prelazak u Reformiste objavio  općinski vijećnik iz redova HNS – a Željko Kovačić.

– Ovakav rasplet događaja u Sračincu ne čudi s obzirom na bahatost i kontinuiranu samovolju načelnika koja je kulminirala posljednjih nekoliko tjedana – ističu Reformisti. 

Reformisti smatraju da Općina treba služiti kao servis građanima, a Općinsko vijeće treba raditi u cilju maksimalne efikasnosti upravljanja, sprečavanja neracionalnog planiranja i trošenja sredstava te povećanja uključenosti mještana u rad Općine.

– Također, smatramo da upravljanje općinom podrazumijeva spajanje ljudi s ciljem pokretanja novih aktivnosti i stvaranja novih vrijednosti (društvenih i materijalnih), bez obzira odgovaraju li po svojim uvjerenjima aktualnoj vlasti. Investicijska politika, također je pojam kojem je krajnje vrijeme da se implementira u rad općinske vlasti, a ne da već godinama vrtimo iste „filmiće“ o asfaltiranju na svečanim sjednicama i zadovoljno trljamo ruke jer smo „sami“ napravili vrtić nakon 8 godina čekanja – ističu Reformisti. 

Sve to navelo je navedene vijećnike na suradnju kojoj cilj nipošto nije destrukcija, već kontrola jedne dugogodišnje, uhodane, ponekad čak dokazano i zakonom neusklađene vlasti.

Izvor:
Foto:

Komentari

Komentara