Povežite se s nama

Crna kronika

Žena prošla kroz crveno na raskrižju kod Kućanske rampe i izazvala sudar

Objavljeno:

- dana

Ozlijeđene dvije vozačice

Dvije su osobe ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 11. veljače oko 10.30 sati, na raskrižju Anine, ulice Vilka Novaka i Frana Supila u Varaždinu.

Žena starosti 36 godina upravljala je osobnim vozilom ulicom Vilka Novaka u smjeru centra grada. Dolaskom do raskrižja sa Supilovom ulicom, ušla je u isto na znak crvenog svjetla na semaforu. Pritom je udarila u osobno vozilo kojim je Supilovom ulicom u smjeru Zagrebačke ulice, na znak zelenog svjetla na semaforu, upravljala 50-godišnjakinja.

U prometnoj su nesreći ozlijeđene obje vozačice te im je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Auto sletio pod mostić u Črešnjevu, osoba ostala ukliještena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

JVP Varaždin je javio o prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 17. travnja, u Črešnjevu.

Vatrogasci su u 17:56 sati primili poziv iz Centra 112, da je došlo do izlijetanja vozila u kanal kod dvorca Šaulovec i da je osoba ukliještena u autu.

– Izašli smo na intervenciju s navalnim vozilom, malim tehničkim i sedam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je osobno vozilo make Renault Megane izletjelo u kanal pored prometnice ispod mostića kod skretanja za farmu pilića. Vozača, ozlijeđenu osobu izbavili su djelatnici hitne medicinske pomoći i do našeg dolaska osobi se već pružala pomoć u vozilu hitne. Mi smo vozilo provjerili, otpojili akumulator i vratili se u postrojbu, a članovi DVD-a Beretinec ostali su osiguravati mjesto događaja do dolaska policije – objavio je JVP Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija ulovila muškarca (53) koji je u pošti podigao pošiljku droge

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 12. travnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina rođenog 1968. godine, zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

– Okrivljenika se optužnicom tereti da je 30. rujna 2020. u poštanskom uredu u Prelogu, preuzeo poštansku pošiljku adresiranu na njegovo ime u kojoj je bilo gotovo 250 grama droge sintetski kanabinoid namijenjene daljnjoj prodaji, a policijski službenici su ga zatekli nakon preuzimanja pošiljke – objavio je DORH.

Nastavite čitati