Povežite se s nama

Život i društvo

FOTO Zlato i srebro za djevojčice i dječaka ludbreškog KUD-a na natjecanju u Malinskoj

Objavljeno:

- dana

DANCE CHALLENGE

Odlične rezultate postigle su plesne skupine KUD-a Ludbreg na 3. International Dance Challenge u Malinskoj.

U kategorijama „Show dance baby“, „Urban dance junior“ i „Etno junior“ osvojile su zlatne medalje i pehare, a u „Show dance kids“ kategoriji osvojili su srebro. Na natjecanju je bilo ukupno 87 plesnih točaka.

– Iako je konkurencija  bila veoma jaka i brojna, naše cure i jedan dečko bili su dobro raspoloženi i odlični u plesu, što je urodilo postignutim rezultatima. Natjecanje je proteklo u odličnoj atmosferi. Mlade plesačice i plesače su na putovanju pratile voditeljice te neki od roditelja koji su uvijek voljni pomoći. Svi su oduševljeni osvojenim peharima, i to im je podstrek da i dalje vole putovanja, druženje i ples i da u njemu uživaju – istaknuli su iz Grada Ludbrega.

Izvor: Foto: GRAD LUDBREG

Život i društvo

Prodaje se parcela bivšeg Varteksa u Ivancu, početna cijena 3,4 milijuna kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine RH objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u vlasništvu RH.

Među njima je i poziv za kupoprodaju zemljišta i zgrada bivšeg Varteksa u Ivancu.

Radi se o parceli od 10.532 metara četvornih, a početna cijena je 3,4 milijuna kuna.

Rok za podnošenje ponuda je 22. prosinca 2021. do 10 sati.

Podsjetimo, u ožujku 2019. država je darovala kompleks Varteksa Gradu Ivancu, a tada su se najavljivali veliki projekti. Godinu dana kasnije Grad Ivanec vratio je spomenuto zemljište državi. Sada država ponovo to zemljište prodaje.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policija za vikend u pojačanom nadzoru svih sudionika u prometu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

– Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge. Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj Županiji – ističu iz PU varaždinske.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje