Povežite se s nama

Međimurje

Sve za djecu u centru Varaždina

Objavljeno:

- dana

OTKRIVAMO

Znate li da odjeću i opremu za djecu možete pronaći u samom centru Varaždina? 

U sklopu trgovačkog centra Point u Kačićevoj ulici 3 nalazi se Kretex d.o.o. iz Garešničkog Brestovca, tvrtka koja se od 1995. godine bavi proizvodnjom i prodajom kvalitetne odjeće za novorođenčad i djecu do 14 godina, a od  sedam prodajnih mjesta u Hrvatskoj jedno se nalazi u samom središtu baroknog grada.

Važna je kvaliteta

Kvaliteta, pristupačne cijene i veliki izbor je ono po čemu se proizvodi Kretexa razlikuju od drugih, kao i to da je većina proizvoda  izrađena 100 % od prirodnih materijala.

– Osim što nudimo kvalitetnu robu proizvedenu u Hrvatskoj, jedna od naših posebnosti je veliki izbor odjeće, ali i kompletne opreme za bebe.  Iz široke ponude izdvajamo dječju krevetninu “7 u 1” već za 395 kuna, dječja kolica “3 u 1” od 3.299 kuna te dječje sjedalica za automobil koje se mogu kupiti već za 389 kuna – navode u Kretexu.  

 

Odjeća za bebe i djecu izrađena je od prirodnih materijala

Uz veliki izbor odjeće i opreme za bebe, u Kačićevoj ulici 3 u Varaždinu možete pronaći odjeću za djevojčice i dječake za sve ukuse po jednako pristupačnim cijenama. Tako tople zimske jakne možete pronaći već za 157 kuna, dva para termo čarapa od 17 kuna, a štrample već od 35 kuna. Povoljno se mogu kupiti i tajice za djevojčice već od 35 kuna, donji dijelovi trenirke od 56 kuna, ali i kompletna  trenirka, odnosno, gornji i donji dio već od 132 kune. 

Tu su razne igračke cijenom pritupačne mnogima. Kretex kupcima omogućuje i obročnu otplatu, a imate li bilo kakvih nedoumica, rado će vam pomoći ljubazno osoblje u trgovini u Kačićevoj ulici 3 u Varaždinu. 

GDJE SMO? 

Kačićeva ulica 3 (Point)
Radno vrijeme: 
PON – PET 8.30 do 19.30 h
             SUB 8-13 h

Tel: 042/625-743
www.kretex.hr

Izvor:
Foto:

Međimurje

Besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u ponedjeljak u Maloj Subotici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 29. travnja, od 8 sati u prostorijama Podružnice umirovljenika Mala Subotica (bivši matični ured) organizira se besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera.

Osim toga građani će moći doznati više informacija o šećernoj bolesti te dobiti korisne savjete.

Ovu akciju organizira Podružnica umirovljenika Mala Subotica.

Nastavite čitati

Međimurje

Stiže novi parket u sportsku dvoranu u Murskom Središću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ministarstvo turizma i sporta krajem prosinca prošle godine objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini na koji je Grad Mursko Središće prijavio projekt „Rekonstrukcija sportske dvorane u Murskom Središću – zamjena sportskog poda“

U srijedu, 24. travnja, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak prisustvovao je potpisivanju i uručivanju Ugovora za spomenuti projekt u vrijednosti od 136.419,00 eura.

Sportska dvorana u Murskom Središću će tako uskoro dobiti novi sportski pod, a uskoro će se potpisati i ugovor u vrijednosti od 883.501,39 eura za kompletnu energetsku obnovu sportske dvorane – novi krov, fasada, prozori, rasvjeta, solari, toplinske pumpe…

Time će sportska dvorana svakako postati atraktivnije mjesto za sportske događaje, treniranje i natjecanja, a također će se time u idućim desetljećima osigurati funkcionalnost sportske dvorane i neće biti potrebe za nekim većim investicijskim ulaganjima.

Obzirom što je iz ova dva javna poziva Gradu Mursko Središće dodijeljeno više od milijun eura značajno se rasterećuje gradski proračun. Uz Grad Mursko Središće više jedinica lokalne samouprave iz Međimurske županije dobilo je sredstva.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje