Povežite se s nama

Crna kronika

Pijan u Lužanu Biškupečkom sletio s ceste u šumi i ‘pogodio’ drvo

Objavljeno:

- dana

S 1,82 promila

Muškarac starosti 48 godina ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 8. srpnja oko 20.40 sati u Lužanu Biškupečkom.

On je upravljao osobnim vozilom iz mjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna pod utjecajem alkohola od 1,82 promila.

Prilikom izlaza iz lijevog zavoja vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je sišao u desno van kolnika u cestovni jarak i u šumu gdje je prednjim djelom vozila udario u drvo, te je od udara zadobio ozljede. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

U Cargovcu ukrao auto, provalio u skladište i trgovinu, ali za nekoliko sati ga je našla policija te uhitila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici PU varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe i kaznene djela teške krađe, javila je varaždinska policija.

On je, kako se sumnja, 2. svibnja, u Cargovcu, u večernjim satima, otuđio osobni automobil u vlasništvu 44-godišnjaka, da bi potom na području Gredi, provalio u skladište jednog poduzeća i otuđio razni alat te u jednu trgovine iz koje je otuđio razne predmete.

On je 3. svibnja, oko 3.20 sati, u Turčinu, u kontroli prometa zaustavljen po policijskim službenicima kojom prilikom je utvrđeno da je vozilo ukradeno te da se u istome nalaze otuđeni predmeti. Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku.

Nastavite čitati

Crna kronika

Vozačica je u Novom Marofu s 2.64 promila izazvala prometnu nesreću tri automobila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 5. svibnja, oko 20.20 sati, u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, ozlijeđena je jedna osoba.

Žena starosti 34 godine upravljala je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2.64 promila, javila je PU varaždinska.

Ona prilikom vožnje u slijedu između vozila nije držala potreban razmak i udarila je u zadnji dio osobnog automobila s kojim je ispred nje upravljao 61-godišnjak, a koji je usporio vožnju poradi skretanja udesno na parkirališni prostor. Od udara vozilo 61-godišnjaka odbačeno je u stražnju stranu parkiranog osobnog automobila.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 34-godišnjakinja. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje