Povežite se s nama

Sport

FOTO Nogometaši Varaždina pred 1.200 gledatelja poraženi od Mamićevog Al Nassra

Objavljeno:

- dana

Na stadionu Varteksa

Varaždinci su se zaželjeli dobrog nogometa, a u prilog tome ide brojka od 1.200 gledatelja koji su danas stigli na prijateljsku između Varaždina i saudijskog Al Nassra. Slavili su nogometaši iz Riyada 2:1.

Poveli su nogometaši Zorana Mamića u 9. minuti. Režić je srušio gostujućeg napadača, a sudac Mario Zebec je pokazao na bijelu točku. Siguran je bio Hassan Al-Raheb. Izjednačenje je stiglo devet minuta kasnije kada se Dario Jertec odlično ubacio u prazan prostor i odmjerenim udarcem pogodio suprotni kut vrata gostiju. Ipak sam dvije minute kasnije gosti su ponovno poveli. Na ubačaj iz kuta najbolje je reagirao Omar Hawsawi zabivši za 1:2. 

U drugom dijelu zabilježili smo još dvije izgledne prigode sa svake strane. Za goste je vratnicu zatresao Yahya Al-Shehri, dok se u 33. minuti Filip Srpak ubacio iz pozdine i snažno opalio, no njegov udarac ukrotio je Abdullah Al Shammeri.

U drugom dijelu Varaždinci su prvu pravu prigodu imali u 60. minuti kada je Jertec pucao pokraj gola, a Šafarić deset minuta kasnije ipak nije uspio sa tridesetak metara ugroziti Sheu Ana.

Nogometaši iz Riyada zaprijetili su dobro u 80. minuti kada je Al-Fraidi iz slobodnog udarca sa strane pogodio gredu, dok je u završnici probao Leonard Vuk, no nije uspio izjednačiti.

Atmosferu sa prijateljskog susreta pogledajte na fotografijama Ivana Agnezovića.

NK Varaždin – Al Nassr 1:2

Stadion Varteksa

Gledatelja: 1.200

Sudac: Ivan Zebec

Strijelci: 0:1 Al-Raheb (9)11m, 1:1 Jertec (18), 1:2 Hawsawi (20)

NK Varaždin: Posavec, Sinković, Čelić, Režić, Srpak, Šafarić, Jagačić, Jeretec, Vuk, Oštrek, Kresinger,(igrali još: Marić, Vukek, Drožđek, Šestak, Modrić, Belaj) Trener: Miljenko Telebar

Al Nassr: Al Anzi, Tomečak, Al-Khaibari, Hawsawi, Abdulghari, Al- Jebreen, Khamis, Al-Shehri, Sufyani, Sufyani, Al-Raheb, Al Sahlawi, (igrali još: Al Shammeri, Shae An, Hazizi, Al- Ghamdi), Trener: Zoran Mamić

 

Izvor: Foto: Ivan Agnezović

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje