Povežite se s nama

Crna kronika

Iz varaždinske osnovne škole ukradeni laptopi, fotić, tablet i jedan uređaj za vježbe

Objavljeno:

- dana

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jedne osnovne škole u Varaždinu da se dogodila krađa.

Osoba je prijavila da je nepoznati počinitelj od 12. kolovoza do 18. rujna iz prostorija škole otuđio nekoliko prijenosnih računala, digitalni fotoaparat, tablet i jedan uređaj za vježbe, javlja PU varaždinska.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Crna kronika

Na Praznik rada u Svibovcu Podravskom na četverociklu vozila dvoje djece pa su sletjeli u raslinje i ogradu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, oko 16.20 sati u Dravskoj ulici u Svibovcu Podravskom, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Žena starosti 33 godine upravljala je četverociklom na kojem je prevozila dvoje djece u dobi od 8 i 10 godina te se kretala Dravskom ulicom u smjeru Poljske ulice.

Prilikom izlaska iz blagog desnog zavoja, zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom je sletjela u desno van kolnika na zelenu površinu. Vozilo se nastavilo dalje kretati te je udarilo u ukrasno raslinje, a potom i u metalnu dvorišnu ogradu, uslijed čega se prevrnulo na lijevi bok, javila je varaždinska policija.

Vozačica i 10-godišnje dijete su pritom pali na zelenu površinu, pri čemu su ozlijeđeni, dok 8-godišnje dijete nije palo iz vozila, niti je ozlijeđeno. Ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Teške ozljede: muškarac pao s traktora u Selnici, a drugi ozlijeđen pri padu s ljestava u Nedelišću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija /Pixabay

U razmaku od samo nekoliko sati dogodila su se dva nesretna događaja u kojima su dvojica muškaraca teško ozlijeđena, javila je PU međimurska.

Prvi nesretni slučaj dogodio je u utorak, 30. travnja, oko 10:30 sati u Nedelišću, kada je 64-godišnjak stajao na ljestva i skidao bršljan s fasade obiteljske kuće u Ulici Vladimira Nazora. U jednom trenutku izgubio je ravnotežu te s visine oko dva metra, pao na tlo.

Drugi nesretni slučaj dogodio se istog dana oko 15:40 sati u Selnici, kada je 74-godišnjak upravljao neregistriranim traktorom, marke „Tomo Vinković“ te pritom malčirao travu u dvorištu vikendice u Ulici Bukovčak. U trenutku kada se spuštao nizbrdicom (nagib 40°), pao je traktora te mu je prednji lijevi kotač zahvatio lijevu ruku.

Obojica ozlijeđenih muškaraca vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su u opisanim događajima teško ozlijeđeni te su zadržani na liječenju.

O nesretnim slučajevima izvijestit će se nadležno držano odvjetništvo.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje