Povežite se s nama

Crna kronika

Mladić s područja Sračinca sjeo u Čakovcu u tuđi otključani kombi pa se odvezao u Varaždin

Objavljeno:

- dana

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 20-godišnjak s područja općine Sračinec, u Varaždinskoj županiji, počinio kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Naime, sumnja se da je u srijedu, 16. rujna, u kasnim večernjim satima u Čakovcu, na parkiralištu ispred trgovine mješovitom robom na Trgu Eugena Kvaternika, ušao u otključani Ford Transit, čakovečkih registarskih oznaka i pomoću ključeva ostavljenih u kontakt bravi, upalio vozilo te se njime odvezao u smjeru Varaždina.

U četvrtak, 17. rujna, u ranim jutarnjim satima policijski službenici Policijske uprave varaždinske pronašli su osumnjičenika i kombi vozilo na području grada Varaždina.

Nakon provedenog očevida vozilo je vraćeno vlasniku.

Protiv 20-godišnjeg osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

Crna kronika

Biciklist ozlijeđen u prometnoj kod varaždinskog groblja jer je u kružnom toku oduzeo prednost autu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 16. svibnja, oko 12.25 sati, u Hallerovoj aleji u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 44 godina nepropisno je upravljao biciklom u suprotnom smjeru biciklističkom stazom Ulicom Gustava Krkleca, javila je PU varaždinska.

On se dolaskom do kružnog toka s Hallerovom alejom uključivao u promet na kolnik, a da nije propustio osobni automobil, kojim je Hallerovom alejom upravljala 38-godišnjakinja.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila u lijevi bočni dio bicikla, uslijed čega je 44-godišnjak pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko zapalio smeće i granje uz vikendicu u Sudovcu pa izgorjelo krovište

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U srijedu, 15. svibnja u Sudovcu, na području Grada Novi Marof, došlo do požara vikend kuće u vlasništvu 40-godišnjaka.

Do požara je došlo tako što je nepoznati počinitelj zapalio odloženo smeće i granje koje se je nalazilo neposredno uz vikend kuću, uslijed čega je vatra zahvatila krovište vikend kuće, kojom prilikom je izgorio dio krovišta, javila je varaždinska policija.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su istog ugasili vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Dropkovec, Kostanjevec Riječki i Deklašanec. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje