Povežite se s nama

Foto i video

FOTO I VIDEO Popularni Zlatko Nedeljko-Pepsi snimio novi spot „Šef nas hroni“

Objavljeno:

- dana

Zlatko Nedeljko, mnogim Međimurcima poznatiji kao „Pepsi ‘z Miklavca“, ima novu pjesmu. Radi se o budućoj uspješnici (op. a.) pod nazivom „Šef nas hroni“.

Samo godinu dana nakon vrlo uspješne promocije pjesme i spota „Međimurje, tak mi fališ“, potkraj rujna u Wellness villi „Basium“ u Selnici održana je promocija nove pjesme i popratnog videospota. Lokacija je odabrana s obzirom na činjenicu da je u Villi snimljena i većina kadrova videouratka.

Red glazbe, red smijeha

Skladba je konačan oblik poprimila u studiju Ivana Mikulića na Belici. Uz Pepsija, svirali su i pjevali Josip Posavec-Joco, Marinko Hodić, Ivan Mikulić i Danijel Horvat.

– Promocija je protekla u ležernoj atmosferi uz puno smijeha i odličnih vokalnih interpretacija Žakline Hajdarović, Marije Küpper Jambrošić, te Ivane, Mihaele, Magdalene i Julijane iz loze Kočila. Promocija je protekla u jednom dahu: red glazbe, red smijeha te na kraju projekcija videospota! – objašnjava popularni Pepsi, koji je osim kao glazbenik poznat i kao pjesnik te voditelj zabavnih manifestacija.

Pepsi sa svojim “šefom” – suprugom Sanjom

Uz njega kao autora teksta, glazbe te režisera i scenarista, u spotu igraju i Kristina te Boris Jambrošić, Sanja Nedeljko, kao i Marinko Hodić. Važno je dodati da je za „meštrije iza kamere“ bio odgovoran Žan Novosel, a jednu od bitnijih uloga odigrala je i Ema Nedeljko kao asistentica na projektu.

Fićo vs. Porsche

– Spot sam pripremao 40 dana kako bismo u tri dana snimili sve potrebne kadrove. Poruka videa socijalne tematike je: „Ne dajte da vas gaze!“ Htio sam ilustrirati nesrazmjer šefa, koji u spotu, primjerice, vozi Porsche, dok radnici voze Fićo. Pamtljivoga Fiću, o kojem me svi pitaju, nabavio sam u Ferketincu od Dejana Mučića. Svi očekujemo da će drugi riješiti naše probleme, što se, na primjer, tiče radništva i njegova prava, a to baš ne ide tako – objašnjava Nedeljko. Zanimljiv je i njegov općenit stav prema glazbi:

– Glazbenici upoznaju ljude svih profila, od svojih uzora do … onih drugih. Uvijek mi je bila fascinantna pojava naše drage pokojne Tete Lize – ona je imala izrazite hrabrosti stati pred kamere i zapjevati domaću popevku. Tu vrst „vupeža“ nemaju svi. Ja, primjerice, bavljenje glazbom smatram privilegijom – dodaje.

Pepsi zahvaljuje svima koji su pomogli u realizaciji projekta. U prilogu pogledajte spot.

Foto i video

FOTO Aleksandra Prijović i treći dan priredila pravi spektakl u varaždinskoj Areni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U varaždinskoj Areni u nedjelju, 28. travnja održan je treći od tri koncerta regionalne zvijezde Aleksandre Prijović. 

Obožavatelji iz Varaždina, ali i okolice došli su u Areni kako bi uživali u njezinim hitovima.

Kao i dva prijašnja koncerta, Prijović je ponovno priredila pravi spektakl.

Atmosferu donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO I drugi dan fanovi u varaždinskoj Areni uživali u koncertu Aleksandre Prijović

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović tri je dana svojim koncertima napunila Arenu Varaždin.

Prvi koncert održan je u petak, 26. travnja na kojem su bili najveći fanovi. Naknadno su u prodaju puštene ulaznice za subotu i nedjelju.

Drugi dan regionalna zvijezda ponovno je priredila vrhunski spektakl za svoje fanove.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje