Povežite se s nama

Život i društvo

AC Baumgartner: S trošarinama cijene Suzuki modela iste ili manje

Objavljeno:

- dana

S novom godinom

S novom godinom i novim trošarinama cijene najprodavanijih Suzuki automobila u Auto centru Baumgartner ostaju iste ili pak još i manje.

Suzuki Baleno moguće je kupiti već od 88.926 kuna, a uključuje ABS, EBD, ESP, 6 zračnih jastuka, prednje električne podizače prozora, putno računalo, klima uređaj, centralno zaključavanje/otključavanje i još puno toga.

Potpuno novi SX4 S-CROSS moguće je nabaviti već od 116.312 kuna, a neke od karakteristika ovog modela su ABS, EBD, ESP, 7 zračnih jastuka, Auto start/stop sustav motora, klima uređaj, podizači prednjih sjedala, klima uređaj, mp3 player + usb, bluetooth hands free uređaj, prednji električni podizači prozora, daljinsko centralno zaključavanje, prednja sjedala podesiva po visini, el. podesivi retrovizori, volan podesiv po dubini, naslon za ruke sprijeda…

Vitara, najspretniji SUV, najpopularniji je model privatnih kupaca u Hrvatskoj. U salonu AC Baumgartner dostupan je po cijeni od 111.347 kuna, a sadrži ABS, EBD, 7 zračnih jastuka, klima uređaj, mp3 player + usb, bluetooth hands free uređaj, prednje električne podizače prozora, daljinsko centralno zaključavanje, prednja sjedala podesiva po visini, el. podesive retrovizore, volan podesiv po dubini…

Uskoro dolazi novi model Suzuki Ignis koji garantira puno zabave u malom paketu automobila uz sjajne vozne osobine!

Za više informacija o automobilima nazovite u Auto centar Baumgartner na broj 042 421 091. ili pak dođite u AC Baumgartner, Frane Supila 7/b Varaždin, [email protected].

Izvor: ILUSTRACIJA/suzuki.hr
Foto:

Život i društvo

Očistite bicikle i podmažite lance jer u subotu se u Sračincu održava biciklijada

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Biciklijada općine Sračinec
Foto: Ilustracija

Općina Sračinec, Osnovna škola Sračinec i Ženska inicijativa HNS-a Podružnice Sračinec organiziraju biciklijadu povodom Dana obitelji za sve mještane općine Sračinec i ostale zainteresirane.

Djeca obavezno moraju biti u pratnji roditelja.

Biciklijada će se održati u subotu, 11. svibnja, s početkom u 10 sati kod Doma kulture Sračinec.

Završetak je planiran kod kućica na rijeci Dravi uz besplatno osvježenje, hranu i prigodno druženje.

– Očistite bicikle i podmažite lance, jer u subotu vas čeka vožnja! Pridružite nam se! – poziv je organizatora.

Nastavite čitati

Život i društvo

Kod dvorane Graberje ove subote Festival igranja za mališane i njihove roditelje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Savez Društava „Naša Djeca“ i DND Varaždinu suradnji s Centrom Rastimo zajedno, a uz potporu inicijativeThe Human Safety Net organizira Festival Igranja na igralištu kod Dvorane Graberje, u subotu, 11. svibnja u 10 sati, uoči Međunarodnog dana obitelji.

U slučaju lošeg vremena, Festival igranja održat će se u Dvorani Graberje.

Cilj Festivala je podsjetiti roditelje na važnost zajedničke igre s djecom i potaknuti uključivanje roditelja u igru s djecom. Zajednička igra izrazito je važna za produbljivanje odnosa roditelj-dijete te skladni razvoj djeteta.

Zašto igra? Igra je dječji najvažniji posao. Omogućuje djetetu skladan tjelesni, intelektualni, socijalni i emocionalni razvoj. Igra je aktivnost kojom se dijete izražava i potvrđuje – to je snaga koja ga upućuje na nove aktivnosti, pomoću kojih razvija sve svoje mogućnosti.

Zašto zajednička igra? Roditelji koji su podržavajući i osjetljivi na djetetove potrebe pozitivno utječu na socijalni i emocionalni razvoj djeteta, odnose djeteta s drugima, pa čak i školski uspjeh. Djeca uče o sebi i svijetu kroz odnose, od kojih je odnos privrženosti s roditeljima ključan.

Na Festivalu igranja diljem Hrvatske volonteri će za roditelje i djecu pripremati neke dobro znane, ali i pomalo zaboravljene igre kao što su „Djed i repa“, „Hoki-poki“, „Glazbene stolice“ i otkriti neke nove („Sadimo vrt“, „Kad me vodi mamina/tatina ruka, odrastam bez muka“).

Centar Rastimo Zajedno i Savez Društava „Naša Djeca“ organiziraju Festival igranja za djecu i roditeljetijekom travnja i svibnja 2024. godine u 6 gradova diljem Hrvatske.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje