Povežite se s nama

Sport

4. NL Čakovec – Varaždin: Zelengaj ispustio vodstvo s poluvremena, Ivančica uvjerljiva protiv Jalžabeta

Ilustracija

Objavljeno:

- dana

U prvenstvu 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin odigrano je pretposljednje, 29. kolo. U Donjem Kućanu odigrana je uzbudljiva utakmica između domaćeg Zelengaja i momčadi Međimurca. Domaćini su na poluvremenu imali prednost od 2:1, a oba gola za Zelengaj postigao je Marin Grđan. Gosti u nastanku susreta preokreću rezultat za konačno slavlje rezultatom 5:3, čime zadržavaju tri boda prednosti ispred Ivančice u borbi za drugo mjesto na tablici.

Ivančani su pak na domaćem travnjaku deklasirali Jalžabet s visokih 8:1. Sigurnu domaću pobjedu upisao je i Nedeljanec koji je s 5:2 bio bolji protiv Omladinca, a istim je rezultatom slavio i Dinamo (P) u gostima protiv Dubravke-Zagorca.

Bednja je u posljednjoj utakmici pred domaćom publikom protiv Mladosti iz Svete Marije proslavila naslov prvaka. U slavljeničkoj atmosferi rezultat je bio u drugome planu. Iako je Bednja na poluvremenu imala vodstvo do 2:0 zahvaljujući golovima Filipa Holija i Mihaela Đurina, gosti u nastavku susreta preokreću rezultat i dolaze do pobjede 3:2. Nakon autogola domaćina, dva gola postiže Dominik Gašparić.

Plitvica je teško stradala u Nedelišću, gdje je istoimeni domaćin slavio s visokih 6:1. U dva međimurska derbija, u Prelogu je domaća Mladost Kometa s 5:2 bila bolja od čakovečke Sloge, dok je Centrometal kod kuće svladao Dinamo (D) s 4:1.

Parovi posljednjeg, 30. kola: Jalžabet – Dubravka-Zagorac, Dinamo (P) – Centrometal, Omladinac – Nedelišće, Plitvica – Zelengaj, Mladost (SM) – Mladost Komet, Dinamo (D) – Nedeljanec, Međimurec – Bednja, Sloga – Ivančica.

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje