Povežite se s nama

Crna kronika

Pronađen maloljetnik koji je biciklistici oteo torbicu s novčanikom

Ilustracija

Objavljeno:

- dana

U srijedu, 4. kolovoza u Pribislavcu je uhićen maloljetnik s područja Međimurske te se dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja da je počinio tešku krađu.

Oduzet je dio otuđenih predmeta te su vraćeni vlasnici.

Podsjećamo, da je u ponedjeljak, 2. kolovoza oko 12 satiu Pribislavcu, Industrijskoj ulici, taj mladić počinio krađu na drzak način tako da je ženi srednje dobi koja je upravljala biciklom prišao u vožnji biciklom sa stražnje strane te joj iz košare prtljage ukrao torbicu s novčanikom, osobnim dokumentima i drugim predmetima.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv maloljetnika će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Crna kronika

Ivanec: djevojka unajmila auto pa od lani tvrtki nije platila račun od 2000 eura

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

auto ključ ključ auto
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu odgovorne osobe jedne tvrtke da su prevareni od strane 20-godišnjakinje.

Ona je prema prijavi, u razdoblju od lipnja do kolovoza 2023. godine, uzela u najam osobno vozilo, za što je sklopljen ugovor o najmu automobila sa navedenom tvrtkom, ali po vraćanju vozila 21.08.2023. godine pa sve do danas nije podmirila izdane račune u iznosu od oko 2000 eura.

Protiv 20-godišnjakinje će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja podnijeti kaznena prijava, javila je PU varaždinska.

Nastavite čitati

Crna kronika

Radnik pao s krova kuće u Pleškovcu te se u varaždinskoj Bolnici bori za život

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 7. svibnja, oko 11 sati i 30 minuta u Pleškovcu prilikom izvođenja građevinskih radova izrade krovišta na kući u izgradnji 60-godišnji djelatnik tvrtke izvođača je pao s drvene konstrukcije krovišta s visine od 6,5 metara na zemljano travnatu površinu, javila je PU međimurska.

Ozlijeđeni je prevezen vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Varaždin, gdje je utvrđeno da je zadobio ozljede opasne po život. Na mjesto događaja pristupila je inspektorica zaštite na radu koja će poduzeti mjere iz svije nadležnosti.

Policija je također javila da je istog dana oko 16 sati u Svetom Urbanu pao 50-godišnjak s gornje u donju etažu štaglja s visine 2,5 metara i to tako što je s prikolice u donju etažu pokušao povući baliranu slamu užetom.

Ozlijeđeni je prevezen vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Varaždin, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje