Povežite se s nama

Sport

Varaždinski rukometaši stigli do četvrte pobjede u nizu: pale i Sesvete

FOTO: HRS

Objavljeno:

- dana

Rukometaši GRK Varaždina 1930 nanijeli su četvrti poraz Sesvetama rezultatom 26:24 i kupili si priliku da možda budu dio elitnog nastavka natjecanja.

To je njihova četvrta pobjeda u nizu s novim trenerom Emersonom Žnidarićem. Sesvećani su vodili vrlo kratko na samom početku susreta. Varaždin je preuzeo kontrolu nad rezultatom kod 3:2, i više ju nije ispustio do kraja. Na poluvremenu su varaždinski rukometaši imali plus četiri 14:10. 

U drugom dijelu gosti su nešto aktivniji i efikasniji. Ali, prednost domaćina nisu mogli dostići. Najviše što su im se približili bilo je  minus dva (19:17). Varaždinci su brzo odgovorili s četiri pogotka zaredom i bez većeg stresa priveli susret kraju. Sa šest pogodaka najbolji u njihovim redovima bio je Antonio Budinski. 

Izvor: HRS

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje