Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac u Varaždinu naletio na dvije žene na zebri

Objavljeno:

- dana

Lakše ozlijeđene

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 3. siječnja oko 20.15 sati u Varaždinu.

Osobnim je vozilom Ludbreškom ulicom iz smjera ulice Ruđera Boškovića u smjeru Vukovarske ulice upravljao nepoznati vozač. Dolaskom do raskrižja sa Dravskom ulicom započeo je skretati u lijevo u istu ulicu, a da se nije kretao smanjenom brzinom tako da može propustiti pješake koji su već stupili na pješački prijelaz.

Pritom je prednjim djelom vozila udario u tijelo 60-godišnjakinje, a zatim u 64-godišnjakinju, koje su prelazile kolnik Dravske ulice po obilježenom pješačkom prijelazu. Od udara su iste pale na kolnik.

Nakon događaja vozač je ozlijeđenim ženama ponudio pomoć, ali iste nisu tražile pomoć, već su svi napustili mjesto događaja. Naknadno su pješakinje zatražile medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici, gdje je utvrđeno da su zadobile lakše tjelesne ozljede. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti te prometne nesreće.

 
.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Provalili u trgovinu u Cestici te ukrali veću količinu piva i cigareta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policija je javila o više krađa.

U srijedu, 1. svibnja, oko 22.30 sati, nepoznati su počinitelji provalili u trgovinu u Gajevoj ulici u Cestici i otuđili veću količinu piva i cigareta. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U četvrtak, 2. svibnja, tijekom jutarnjih sati, u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj iz garaže u vlasništvu 48-godišnjakinje, otuđio električni bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 300 eura.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenih kaznenih djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje