Povežite se s nama

Crna kronika

U prometnoj nesreći u Horvatskom sudjelovala dvojica mladića, 19-godišnjak završio u bolnici

Objavljeno:

- dana

U ponedjeljak, 24. srpnja, oko 19 sati i 5 minuta u mjestu Horvatsko dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, javila je PU varaždinska.

21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom te je izlaskom iz zavoja započeo pretjecanje vozila preko pune linije na kolniku.

U tom trenutku s lokalne ceste u promet se uključilo osobno vozilo kojim je upravljao 19-godišnjak koji se nije zaustavio na znak „stop“ i nije propustio vozilo koje se kretalo cestom na koju ulazi.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg dijela vozila 21-godišnjaka u prednji dio vozila 19-godišnjaka.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 19-godišnji vozač. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Crna kronika

Ukrali mnogo alkohola i cigarete pa krenuli u provod na Praznik rada

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27, 25, 24, 23, 21 i 19-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Oni su, kako se sumnja, 1. svibnja, u Cestici, provalili u jednu trgovinu te otuđili veću količinu alkoholnog pića i cigarete. Protiv istih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Čakovečki detektivi otkrili počinitelje razbojništva u Pribislavcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i starijim maloljetnikom, utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo razbojništva.

Naime, u utorak, 14. svibnja ove godine, nešto prije 17 sati u Pribislavcu, Kaštelskoj ulici, tijekom kraćeg razgovora zatražili su novac od oštećenog 18-godišnjaka. Nakon što je iz odjeće izvadio novčanik osumnjičeni su fizički nasrnuli na 18-godišnjaka te mu pritom iz novčanika ukrali 500 eura. Oštećeni je u događaju lakše ozlijeđen, javila je međimurska policija.

Protiv 28-godišnjaka te prema starijem maloljetniku zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državno odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje