Povežite se s nama

Crna kronika

Vršnjačko nasilje u Osnovnoj školi Svibovec Toplički: prvašić zbog čvoka završio u bolnici

Objavljeno:

- dana

INCIDENT

U Osnovnoj školi u Svibovcu Topličkom došlo je do vršnjačkog nasilja u kojem je stradao prvašić.

Kako neslužbeno doznajemo od mještana upoznatih s događajem, sve je počelo sasvim bezazleno. Četverica starijih učenika počeli su zadirkivati prvašića te ga čvokati.  Mališan je plakao i boljela ga je glava pa su roditelji s njim otišli na Hitnu službu, a kasnije mališan završio u bolnici. Sve se dogodilo dok su učenici čekali autobus.

U školi su potvrdili da su upoznati s nemilim događajem.

– Ne mogu vam ništa reći, obratite se ravnateljici škole – rekla je pedagoginja.

No, ravnateljicu Dubravku Mihalić nismo dobili jer je bila na stručnom skupu.

O cijelom događaju obaviještena je i policija.

– Policijska uprava varaždinska je u utorak, 7. ožujka, zaprimila je dojavu o incidentu koji se dogodio u Osnovnoj školi. Na temelju dojave policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastalog događaja, te će o svemu učinjenom obavijestiti nadležno Državno odvjetništvo – ističu iz PU varaždinske.

Hoće li mladi nasilnici snositi sankcije, još nije poznato.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Ukrali mnogo alkohola i cigarete pa krenuli u provod na Praznik rada

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27, 25, 24, 23, 21 i 19-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Oni su, kako se sumnja, 1. svibnja, u Cestici, provalili u jednu trgovinu te otuđili veću količinu alkoholnog pića i cigarete. Protiv istih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Čakovečki detektivi otkrili počinitelje razbojništva u Pribislavcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i starijim maloljetnikom, utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo razbojništva.

Naime, u utorak, 14. svibnja ove godine, nešto prije 17 sati u Pribislavcu, Kaštelskoj ulici, tijekom kraćeg razgovora zatražili su novac od oštećenog 18-godišnjaka. Nakon što je iz odjeće izvadio novčanik osumnjičeni su fizički nasrnuli na 18-godišnjaka te mu pritom iz novčanika ukrali 500 eura. Oštećeni je u događaju lakše ozlijeđen, javila je međimurska policija.

Protiv 28-godišnjaka te prema starijem maloljetniku zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državno odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje