Povežite se s nama

Sport

Članovi PK Vidra na Regionalnom prvenstvu u Zagrebu osvojili čak četrnaest medalja!

Objavljeno:

- dana

U subotu, 5. svibnja, održano je Deseto regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom u Zagrebu. Nastupilo je 120 plivača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i susjedne nam Slovenije.

Rezultati

Plivački klub Vidra Varaždin predstavljalo je šest plivača: Sabina Kušter, Brunela Hrženjak, Teo Škvorc, Jakša Mislović, Nikola Kosec i Andrej Marjanović, koji su imali ukupno 21 start, i od toga osvojili deset prvih, jedno drugo i tri treća mjesta. Iako je konkurencija bila izrazito jaka, plivači su postigli zavidne rezultate, čime su još jednom potvrdili da se uloženi trud, upornost i hrabrost itekako isplate.

Sabina Kušter osvojila je tri prva mjesta u disciplinama 50 m slobodno, 100 m leđno i 100 m slobodno, te drugo mjesto na 100 m prsno. Brunela Hrženjak plivala je 50 m prsno i osvojila prvo mjesto, dok je dva treća mjesta osvojila plivajući 100 m leđno i 50 m leđno. Teo Škvorc osvojio je treće mjesto u disciplini 100 m slobodno. Jakša Mislović plivao je 100 m prsno te osvojio prvo mjesto. Nikola Kosec plivajući 100 m slobodno, 100 m leđno i 50 m leđno osvojio je tri prva mjesta.

Andrej Marjanović je na 50 m prsno i 50 m leđno osvojio dva prva mjesta.
Vidre su se iz Zagreba vratile okićene medaljama i diplomama, stekle su značajno iskustvo te dobile još veći poticaj za sljedeće natjecanje, koje će se održati 19. svibnja u Velenju u Sloveniji.

Iskrene čestitke svim plivačicama i plivačima na odličnim nastupima!

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje