Povežite se s nama

Sport

Jertec: Napetost se osjeća, no svi živimo za isti cilj i bit ćemo pravi protiv Istre!

Objavljeno:

- dana

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji pojedinac u momčad Varaždina u 2. HNL bio je iskusni Dario Jertec.

On je znalački povezivao redove na kraju drugoplasirane ekipe Lige, a treneri su ga proglasili drugim najboljim igračem Lige, odmah iza najboljeg strijelca Varaždinca Domagoja Drožđeka.

Prije utakmice u Puli Jertec, jedan od najiskusnijih igrača, vrlo je smiren.

– Napetost se osjeća. Svi živimo za isti cilj i bit ćemo pravi – najavio je Dario Jertec prvu utakmicu kvalifikacija za 1. HNL u Puli koja je na rasporedu u utorak od 19 sati.

– Svjestan sam da moram igrati bolje nego cijelu sezonu. Svatko mora dati i više od svojeg maksimuma. Sve je moguće i šanse su 50-50. Prva ligi je viši nivo, no i mi imamo kvalitetu. Dolazimo u pobjedničkom mentalitetu tako da će nijanse će odlučivati – dodao je Jertec koji je u svojoj karijeri i s Čakovcem igrao kvalifikacijske utakmice.

– Svaki pozitivan rezultat bi me zadovoljio. Pokušat ćemo pobijediti, ali važno je da imamo aktivan rezultat za uzvrat – zaključio je bivši igrač slovenskog Zavrča, Dinama, Rijeke, Hajduka, saudijskih klubova Al Tawona, Al Faisalyja, Hajera te kuvajtske Al Quadsiyje.

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje