Povežite se s nama

Sport

Zrinski slavio u susjedskom derbiju protiv varaždinske Koke

FOTO: Pixino

Objavljeno:

- dana

Rukometašice Koke odigrale su susret 21. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene. Gostovale su kod Zrinskog u Čakovcu koji je slavio s 30:26.

Čakovčanke su već u 5. minuti imale su prednost od četiri razlike (6:2). A iako je ta prednost varirala tijekom cijelog prvog dijela, ni u jednom je trenutku nisu ispustile. Nakon 30 minuta rezultat je bio 17:13.

Ništa se bitno nije promijenilo ni u nastavku utakmice. Varaždinke su pokušavale dostići zaostatak, ali najbliže što su došle bilo je minus dva u 44. minuti (19:17). Zrinski nakon toga ponovno polako diže svoju prednost koju bez većih problema održava do samog kraja. Konačni rezultat bio je 30:26 za domaću momčad. 

Selena Milošević bila ja najpreciznija u pobjedničkim redovima, a zabila je osam pogodaka. Kod Koke najbolja Lucija Jandrašić sa šest.

Sport

Dvojica nogometaša Varaždina na popisu za prijateljske utakmice U-21 reprezentacije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Izbornik Dragan Skočić objavio je popis igrača U-21 reprezentacije za prijateljske susrete koji slijede u lipnju.

Na popisu su se našla dvojica nogometaša Varaždina. Riječ je o Luki Škaričiću te Karlu Lusavcu. Poziv je dobio i nogometaš iz Nedeljanca koji brani boje Lokomotive Ivan Canjuga.

U-21 reprezentacija okuplja se 4. lipnja u 12:00 sati u Zagrebu, a prvu prijateljsku utakmicu igra 7. lipnja u 18:00 sati protiv Irske na stadionu Vrbovec. Druga utakmica na rasporedu je 11. lipnja u 18:00 sati protiv Švedske na stadionu u Zaprešiću.

Nastavite čitati

Sport

Luna Šafran i Lucija Plantak okitile se medaljama na Kupu mladih Grada Zagreba

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kadeti Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na Kupu mladih Grada Zagreba u kajak slalomu održanom na Jarunu uz sudjelovanje 45 natjecatelja iz Hrvatske.

U kajaku jednosjedu (K-1) kod mlađih kadetkinja Luna Šafran plasirala se na 2., a Lucija Plantak na 3. mjesto. U kajaku kod mlađih kadeta Borna Valjak plasirao se na 2. mjesto.

Kod starijih kadetkinja u kajaku pobijedila je Hana Valjak. Najbolji kod starijih kadeta bio je Marin Bjeliš, drugi je bio Neo Vugrek, Domagoj Kracik  bio je 5., Viktor Žmegač 7., a Domagoj Cerovečki plasirao se na 8. mjesto.

Na Tacnu u Ljubljani na rijeci Savi održano je Europsko prvenstvo u kajak slalomu. Kajak kanu klub Varteks na natjecanju su predstavljali braća Katja i Roko Bengeri u sastavu reprezentacije Hrvatske.

Katja Bengeri nastupila je u dvije discipline, te se u kategoriji kajaka jednosjeda (K1) plasirala na 23. mjesto, dok se u kanu jednosjedu (C1) plasirala na 24. mjesto. Roko Bengeri nastupio je u kajaku jednosjedu i plasirao se na 23. mjesto.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje