Povežite se s nama

Sport

Emir Rovčanin i Jovana Delić iz Srbije najbolji na 3. natjecanju Korzo jump

Objavljeno:

- dana

Na varaždinskom Korzu u srijedu, 29. svibnja uz brojne zainteresirane građane održano je atraktivno natjecanje u skoku u vis 3. Korzo jump u organizaciji Atletskog kluba Sloboda i Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina. 

U muškoj konkurenciji nastupila su petorica natjecatelja, a u ženskoj šest djevojaka.

U muškoj konkurenciji pobijedio je Emir Rovčanin iz srbijanskog kluba Polet Prijepolje (206 cm), drugi je bio Filip Mrčić iz zagrebačke Mladosti (206 cm), a treći Teodor Komnenić (203 cm) iz beogradskog kluba Top jump.

U ženskoj konkurenciji slavila je Jovana Delić iz AK Crvena Zvezda (180 cm), druga je bila Sara Aščić iz AK Slavonija Žito (180 cm), a treća Tihana Jeletić iz AK Dinamo Zrinjevac (177 cm).

Natjecanje se po prvi put odvilo na novoj mobilnoj atletskoj podlozi koju je AK Slobodi donirala varaždinska tvrtka Gumiimpex.

Natjecanje je došao podržati i gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj koji je pozdravio sve natjecatelje i zaželio im uspješne skokove i obaranje novih rekorda. Korzo Jump su iz publike pratili i navijali Jana Koščak i Roko Farkaš koji se pripremaju za Europsko prvenstvo u Rimu.

Sport

Dražen Besek novi je trener Varteksa: Došao sam graditi s vama!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dražen Besek, novi je trener Varteksa, koji se natječe u četvrtom rangu hrvatskog nogometa.

Besek je vodio brojne klubove počevši od Varteksa, Čakovca, Drave iz Ptuja, Slaven Belupa, Osijeka i Zagreba. Uspio je ono što rijetko kojem Hrvatu uspje – osvojiti srca Kineza.

Posljednji angažman, koji je bio vrlo kratak imao je u marokanskom Maghreb de Fèsu.

Dražen Besek predstavljen je u emotivnom videu, u kojem je kazao došao sam graditi s vama.

Press konferencija na kojoj će se novi trener Dražen Besek predstaviti javnosti bit će u utorak, a prva prozivka i početak priprema za novu sezonu trebao biti oko 15. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Održan 4. Memorijalni turnir Vladimir Petković u bowlingu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Članovi Bowling kluba Medonja iz Varaždina su u četvrtak 27. lipnja, na kuglani BK Medonja u TC Lumini organizirali 4. Memorijalni turnir u bowlingu u sjećanje na preminulog osnivača i dugogodišnjeg člana kluba Vladimira Petkovića.

Po drugi puta, nakon uvjerljive igre, turnir je osvojio Igor Kolarić koji je u finalu nadjačao Petra Žganeca. U borbi za treće mjesto Ivan Kreš bio je bolji od Silvestra Minđeka.


Nagrade tvrtke Infodesign u kojoj je radio Vladimir Petković pobjednicima je uručila predsjednica uprave Emilija Stručić, a veliki prijelazni pehar i medalje kćer Željka Petković u nazočnosti suigrača, prijatelja i suradnika Vladimira Petkovića koji je bio među prvim igračima bowlinga u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje