Povežite se s nama

Crna kronika

U mjestu Zamlaka prometna nesreća između dva teretna vozila, ozlijeđena je 46-godišnjakinja

Objavljeno:

- dana

U srijedu, 21. kolovoza, oko 15.40 sati, u mjestu Zamlaka, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Žena starosti 46 godina upravljala je teretnim automobilom najveće dopuštene mase ispod 3500 kg, u vrijeme kad joj je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije.

Ona pri mimoilaženju, nije sa svoje lijeve strane ostavila dovoljan razmak između svojeg vozila i vozila s kojim se mimoilazi, a prema potrebi i svoje vozilo pomaknula prema desnom rubu kolnika.

Tom prilikom je lijevim bočnim dijelom svog vozila udarila u lijevi bočni dio teretnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnjak, a koji također pri mimoilaženju nije sa svoje lijeve strane ostavio dovoljan razmak između svojeg vozila i vozila s kojim se mimoilazi, a prema potrebi i svoje vozilo pomaknuo desnom rubu kolnika.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 46-godišnjakinja, javila je PU varaždinska. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Crna kronika

FOTO Vatrogasci u Gornjem Kućanu spasili osobu iz kuće u kojoj je izbio požar

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: DVD Gornji Kućan

Pripadnici DVD-a Gornji Kućan u ponedjeljak, 16. rujna oko 15 sati imali su pune ruke posla.

Gorio je elektro ormarić u kući u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kućanu.

– Dolaskom na mjesto intervencije viđamo suktanje dima kroz prozore i vrata kuće te osobu na prozoru prostorije. Po dojavi znamo da se radi o požaru elektro instalacija te opremljeni dišnim aparatima te CO2 aparatom ulazimo u hodnik kuće dok dvojica vatrogasaca uzimaju ljestve sastavljače i pristupaju spuštanju osobe koja je ostala u kući. Požar gasimo sa aparatom za gašenje te ventiliramo prostor pomoću ventilatora. Na intervenciji je sudjelovala i JVP Varaždin sa dva vozila te 6 vatrogasaca te djelatnici MUP-a – ističu iz DVD-a Gornji Kućan.

Nastavite čitati

Crna kronika

Tijekom provale iz ugostiteljskog objekta u Jurketincu ukradena veća količina alkohola i sokova

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Tijekom noći 16. rujna, u Jurketincu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt i otuđio veću količinu različitog alkoholnog pića i sokova, javila je PU varaždinska.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje