Povežite se s nama

Crna kronika

Majka iz Beletinca dojavila policiji da je njezinog sina pokušao oteti muškarac u crvenom Mercedesu

Objavljeno:

- dana

U redakciju Regionalnog tjednika javila nam se zabrinuta čitateljica i izrekla šokantne stvari. Naime, istaknula je kako je u Beletincu došlo do pokušaja otmice djeteta.

– Dječaka su zvali da uđe u crveni Mercedes zagrebačkih registracija i sve je to vidjela jedna starija gospođa s prozora – rekla je naša čitateljica.

Varaždinska policija nam je potvrdila da je u ponedjeljak, 10. rujna oko 14 sati zaprimila dojavu 27-godišnjakinje, da je njezinog 8-godišnjeg sina u petak, 8. rujna u večernjim satima nedaleko obiteljske kuće pokušao oteti muškarac u crvenom Mercedesu.

– Policijskim službenici odmah su poduzeli po zaprimanju dojave o mogućoj otmici djeteta nadležne provjere u cilju rasvjetljavanja okolnosti navedenog slučaja. Koristimo priliku da naglasimo kako se na području Policijske uprave varaždinske, ali i cijele Hrvatske, ne bilježe događaji otmice ili pokušaja otmice djece – ističu iz PU varaždinske koji smiruju cijelu situaciju.

–  U cilju sprječavanja širenja panike i nepotrebne uznemirenosti javnosti apeliramo na roditelje, učitelje i ravnatelje škola da se u slučaju bilo kakvih sumnji u kažnjiva ponašanja na štetu djece s punim povjerenjem obrate policiji koja će žurno poduzeti nadležne mjere i radnje kako bi se pomoglo njihovom djetetu – zaključuju iz varaždinske policije.

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Na Praznik rada u Svibovcu Podravskom na četverociklu vozila dvoje djece pa su sletjeli u raslinje i ogradu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, oko 16.20 sati u Dravskoj ulici u Svibovcu Podravskom, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Žena starosti 33 godine upravljala je četverociklom na kojem je prevozila dvoje djece u dobi od 8 i 10 godina te se kretala Dravskom ulicom u smjeru Poljske ulice.

Prilikom izlaska iz blagog desnog zavoja, zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom je sletjela u desno van kolnika na zelenu površinu. Vozilo se nastavilo dalje kretati te je udarilo u ukrasno raslinje, a potom i u metalnu dvorišnu ogradu, uslijed čega se prevrnulo na lijevi bok, javila je varaždinska policija.

Vozačica i 10-godišnje dijete su pritom pali na zelenu površinu, pri čemu su ozlijeđeni, dok 8-godišnje dijete nije palo iz vozila, niti je ozlijeđeno. Ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje