Povežite se s nama

Crna kronika

Krala u trgovini, muškarac je pokušao zaustaviti, no ona ga odgurnula i slomila mu naočale

Objavljeno:

- dana

UHVAĆENA U KRAĐI

U Ulici Augusta Šenoe u Varaždinu nepoznata je žena u petak, 24. ožujka oko 17 sati ukrala više artikala iz jedne trgovine. Uočio ju je 51-godišnjak, no nije ju uspio zaustaviti.

Navedena žena ušla je u trgovinu gdje se zadržala oko pola sata. Prilikom izlaska iz trgovine zaustavio ju je 51-godišnjak koji je zbog sumnje u krađu htio pogledati u njezinu torbu.

Nepoznata je žena počela vikati i htjela je izaći van iz trgovine, a nakon što je 51-godišnjak uhvatio ulazna vrata, ona ga je tijelom i rukama pokušavala odgurnuti od vrata. Pritom su mu na pod pale dioptrijske naočale koje su se oštetile.

Zbog okupljenog većeg broja prolaznika, oštećeni 51-godišnjak pustio je vrata, na što je nepoznata žena pobjegla s mjesta događaja.

Naknadno je utvrđeno da je nepoznata žena ukrala više artikala iz trgovine. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, a varaždinski policijski nastavljaju rad na pronalasku počiniteljice navedenog kaznenog djela.

Izvor: ILUSTRACIJA/rentcafe.com
Foto:

Crna kronika

Vidovec: evo kako je 32-godišnjak završio autom u potoku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 30. travnja, oko 19.30 sati u Vidovcu, na državnoj cesti D-35, ozlijeđen je 32-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Jurketinca u smjeru Vidovca. Prije ulaska vozilom u lijevi zavoj, suprotno oznakama na kolniku, započeo je pretjecati drugo vozilo, pri čemu brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

Zbog toga je izgubio nadzor nad upravljačem i u bočnom zanošenju, vozilom sletio udesno van kolnika, preko zelene travnate površine u kanal potoka te prednjim dijelom vozila udario u korito potoka, izvijestila je varaždinska policija.

Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje