Povežite se s nama

Sport

Dreven: Dogovor je da poginemo za svaki pedalj terena, za svaku loptu i jedan za drugoga

Objavljeno:

- dana

Najava derbija s Poletom

Na igralištu u Jalkovcu u nedjelju u 16 sati na rasporedu je derbi 20. kola Međužupanijske lige između domaćeg Varteksa i gostiju iz Sv. Martina na Muri.

Riječ je o susretu dviju vodećih ekipa, a vodeći je Polet koji ima dva boda više od varteksovaca. U utakmici u prvom dijelu sezone u Sv. Martinu na Muri slavili su domaćini s minimalnih 1:0.

– Čeka nas teška utakmica. Mi držimo prvo mjesto tako da nam odgovara i izjednačen ishod. Varteks je ekipa koja ima niz kvalitetnih igrača, no svakako valja izdvojiti Medveda koji iz svake situacije može postići pogodak – rekao Dino Jambres, vratar Polet.

Jambres, Nedeljančan upozorio je na svog sumještana Medveda, koji trenutno drži prvo mjesto ljestvice strijelaca Međužupanijske lige.

Iz varaždinskog tabora s nestrpljenjem iščekuju nedjeljnu utakmicu.

– Očekujem mušku, čvrstu utakmicu. Dogovor je da poginemo za svaki pedalj terena, za svaku loptu i jedan za drugoga – rekao je Saša Dreven, vratar Varteksa koji je upozorio na Luku Bobičanca.

Definitivno najveća prijetnja je njihova prva violina Bobičanec. Općenito su vrlo dobri u ofenzivi i tu se moramo paziti – zaključio je Dreven.

Izvor:
Foto: NK Varteks

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje