Povežite se s nama

Sport

Najbolja sezona u povijesti Fight Cluba Kovačić!

Objavljeno:

- dana

Turnirom rekreativaca završena je najbolja sezona u 14-godišnjoj povijesti Fight Cluba Kovačić. Nakon tri neizvjesna meča pobjedu i pojas prvaka Fight Cluba Kovačić odnio je Miki Marinić.

Prošle sezone članovi Fight Cluba Kovačić osvojili su 207 medalja, od čega 85 zlatnih, 75 srebrnih i 47 brončanih. Osvojeno je 18 titula prvaka Hrvatske, 8 kupova Hrvatske, 15 titula prvaka Županije i 13 titula Svjetskoga kupa. Također, osvojene su tri medalje na Europskom juniorskom prvenstvu. Također, titule najboljega kluba odnijeli su s međunarodnih turnira u Budimpešti, Vukovaru i Crikvenici te sa službenoga Svjetskoga kupa. U prošloj godini uvedeni su i novi programi. U prostorijama Kluba možete vježbati i drevnu japansku vještinu ninjutsu.

Vježba se i Hard Body – način treninga s girijama i suspenzijskim trakama, a novost je grupa mame i bebe, gdje istovremeno u jednoj dvorani mame treniraju s profesionalnom trenericom, a u drugoj njihovu djecu zabavlja teta. Osim u mušku rekreativnu grupu, može se uključiti i u rekreativnu žensku grupu, grupu preko 50 godina, savate igraonicu za djecu od 3 do 7 godina, kadetsku grupu od 7 do 13 godina i juniorsku grupu od 14 do 18 godina, koja isključivo trenira savate. Započeta je i suradnja s vrtićom, dok su treneri Marjana i Siniša Kovačić bili u Francuskoj na usavršavanju za savate disciplinu Canne de Combat i uspješno položili ispit za trenere, tako da se u Klubu može vježbati i Canne de Combat uz stručno vodstvo. U Klubu s grupama radi pet profesionalnih trenera plus dva voditelja, a na raspolaganju su doktor fizijatar i nutricionist.

U sklopu Kluba nalazi se i profesionalna teretana, koja je za članove Kluba otvorena od 0 do 24 sata sedam dana u tjednu. Upisi su u tijeku, a tijeku je i akcija kod upisa. Svaki novi član koji se upiše tijekom siječnja ostvaruje popust od 50 posto na sve programe u Klubu.

Sport

Tri štafete varaždinske Slobode najbolje na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U u organizaciji AK Agram, održano je PODRAVKA Prvenstvo Hrvatske u štafetama, na kojem su vrlo uspješni bili atletičari varaždinske Slobode.

Seniorska štafeta 4x 200 m AK Slobode (Hrvoje Kašik, Karlo Marciuš, Janko Kišak i Roko Farkaš) pobijedila je s novim hrvatskim rekordom 1:24,71. 

Ove godine prvi put se održala preponaška štafeta. Pobjedu je odnijela AK Sloboda (Roko Farkaš, Klara Koščak, Janko Kišak i Jana Koščak) s rezultatom 54,27 što će se voditi kao najbolji rezultat u ovoj disciplini.

Dodajmo da je kod mlađih kadeta i kadetkinja 4×100 m slavila također štafeta varaždinske Slobode u sastavu Heidi Premužić, Lovro Stančin, Lana Sačić i Karlo Košćak Posavec s rezultatom 52,68.

Nastavite čitati

Sport

Nika Gregurec i Lorena Magdalenić brončane u Opatiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Stolnotenisači i stolnotenisačice Visie i MGK Drave Žabnik nastupili su na međunarodnom stolnoteniskom turniru Opatija open.

Najbolji rezultat od članova MGK Drave ostvarila je najmlađa kadetkinja Nika Gregurec koja je osvojila izvrsno 3. mjesto.

U istoj kategoriji godinu mlađa Mila Hrkec nakon 2. mjesta u skupini, zaustavljena je u osmini finala. Tena Špoljarić kod mlađih kadetkinja ispala je u osmini finala, dok je Nika Gregurec ispala u skupini s jednom pobjedom i dva poraza.

Od članova STK Visie najbolji rezultat ostvarila je Lorena Magdalenić osvojivši broncu kod klinceza.

Dodajmo da je Vito Milak stigao do četvrtfinala kod mlađih juniora te osmine finala kod juniora. Simon Vincek završio je svoj nastup u osmini finala obje kategorije, dok je Darian Henezi stigao među osam najboljih kod najmlađih kadeta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje