Povežite se s nama

Sport

Vatreni nakon četiri godine ponovno u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Izabranici Zlatka Dalića u Varaždinu će odigrati prijateljski susret.

Izvršni odbor HNS-a donio je odluku kako će stadion Gradski vrt u Osijeku biti domaćin druge domaće utakmice Europskih kvalifikacija za EURO 2020., koju Hrvatska 8. lipnja s početkom u 15:00 sati igra protiv Walesa.

Podsjećamo, Hrvatska otvara Europske kvalifikacije domaćim susretom protiv Azerbajdžana 21. ožujka (Zagreb), a tri dana poslije gostuje kod Mađarske.

Kako prema Uefinim pravilima svi slobodni termini moraju biti iskorišteni za prijateljske utakmice, HNS je za 11. lipnja dogovorio prijateljski susret s reprezentacijom Tunisa.

Utakmica će biti odigrana u Varaždinu, a domaćin je prihvatio osigurati odgovarajuće i maksimalne uvjete za boravak i nastup druge reprezentacije svijeta s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Tako će Varaždin nakon četiri godine ugostiti Vatrene. Posljednji put gostovali su  7. lipnja 2015. godine kada su 4:0 pobijedili Gibraltar.

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje