Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Varaždinci žele uploviti u bračnu luku: pogledajte tko je sve posjetio Dane vjenčanja

Objavljeno:

- dana

U Varaždinu su u tijeku 8. Dani vjenčanja, najveći događaj na ovim prostorima posvećen onima koji uskoro žele reći sudbonosno „da“.

Brojni su parovi ove subote, prvoga dana održavanja sajma, obišli štandove u TTS Sport centru (u okviru stadiona Sloboda), uz cjelodnevni zabavno-glazbeni program. Subotu su obilježili glazbena gošća Gabriela Hrženjak, Plesni klub PLAN B, akustični duo Lucija Job i Hrvoje Funda, Zdravko Škender, Plesni klub D&D, revija frizura u organizaciji frizera Obrtničke Komore Varaždinske županije, nastup Univerzalnog plesnog studia Feel by Romana Ratkaj i modna revija by Snježana Radev – BROKAT. Na sajmu će se i sutra predstaviti brojni obrtnici, obrti, poduzetnici, zlatari, fotografi, restorani, frizeri, video-studija, modni dizajneri, udruge, ugostitelji, domaće radinosti te ostali koji imaju veze s vjenčanjima, proslavama i svečanim događanjima. Budući mladenci samim posjetom sajmu mogu u potpunosti organizirati svoje vjenčanje, počevši od dvorane za vjenčanje, fotografa, cvjećara, raznih dekoracija i detalja, usluge cateringa do odabira torti, kolača, svečanih odjela i bajkovitih vjenčanica, te iskoristiti sajamske popuste. Ulaz je i sutra besplatan. Dodajmo da ćemo u nedjelju doznati tko je najsimpatičniji par Dana vjenčanja, uz posebnog gosta – Miju Matića (Gospodin Savršeni). Od 17 sati na redu je velika modna revija.

Foto i video

FOTO Praznik rada na Dravi uz grah i druženje mnogima je omiljen

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Praznik rada kod većine je rezerviran za druženje s prijateljim i rodbinom.

Neki za ovo odabiru vlastiti dom, prirodu ili vikendicu, a drugi rado pohode organizirana duženja gradova i općina. U svako slučaju prvomajski grah ili roštilj su nezaobilazni.

Svake godine, pa tako i ove, među najvećim manifestacijama povodom Praznika rada je druženje na izletištu Drava u Varaždinu.

Grad Varaždin pripremio je besplatnih 6000 porcija graha za Varaždince, ali i izletnike iz drugih krajeva.

Dan je počeo budnicom Puhačkog orkestra KUD-a HŽ-a Varaždin ulicama Varaždina, a budnica se mogla čuti na Dravi. Bilo je i sportskih te drugih događanja, a mnogi su rado sudjelovali i u humanitranoj tomboli.

Prije podjele graha obratio se gradonačelnik Varaždina Bosilj, a veselo druženje se nastavilo uz tamburaški sastav Špancir.

Pogledajte kako je bilo…

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Aleksandra Prijović i treći dan priredila pravi spektakl u varaždinskoj Areni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U varaždinskoj Areni u nedjelju, 28. travnja održan je treći od tri koncerta regionalne zvijezde Aleksandre Prijović. 

Obožavatelji iz Varaždina, ali i okolice došli su u Areni kako bi uživali u njezinim hitovima.

Kao i dva prijašnja koncerta, Prijović je ponovno priredila pravi spektakl.

Atmosferu donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje