Povežite se s nama

Međimurje

Forestland Exclusive: novi klupski program u Čakovec u petak dovodi Marka Sixmu!

Objavljeno:

- dana

Ekipa iza uspješnoga festivalskog projekta Forestland pokreće novi klupski program: „Forestland Exclusive”.

Klupska scena kultnoga Podroom Music Cluba tako će u petak, 22. studenoga, ugostiti čak petoricu umjetnika, a Čakovec će ujedno biti domaćin i Marku Sixmi, nizozemskom producentu i glazbeniku! Mark Sixma u Čakovec se vraća 18 mjeseci nakon nastupa na šestom izdanju festivala Forestland, ovoga puta za samo 200 najvećih partijanera, rejvera i fanova Foresta!

Autodetronacija

Sixma nam dolazi iz nizozemske Brede, grada kojem tepaju kao svjetskoj prijestolnici dance glazbe, rodnoga grada Hardwella i Tiesta. Jedini je DJ koji je sam sebe skinuo s #1 Beatportove ljestvice trance glazbe i u isto vrijeme držao pozicije #1 i #2. Uz originalne pjesme, Sixma je poznat i po kolaboracijama s Arminom van Buurenom, W&W, KSHMR i mnogim drugim, a posebno se ponosi nastupima na festivalima Creamfields, A State of Trance, Ultra i Forestlandu!

– Vraćam se u Hrvatsku drugi put u samo dvije godine i to me jako veseli. Forestland mi je ostao u jako dobrom sjećanju, publika je energična, rasplesana i odlična pa se nadam se da će takav festivalski filing prevladavati i u intimnijoj klupskoj atmosferi – rekao je Sixma i dodao:

– U studenom izdajem novi album, pa će ovaj event biti i svojevrsna premijera nove glazbe, zato se priipremite na dubok i drukčiji set!

Svi po karte!

Uz Sixmu, na Forestland Exclusive ugostit će i slovenske artiste R-G-M, Ted Funke i Timo G, ali i čakovečkoga glazbenog producenta i renomiranog DJ-a Baxu, koji će se publici predstaviti nakon još jednog ljeta u Aquariusu na Zrću!
Cjelovečernji Forestland Exclusive evocirat će uspomene davnih partija i odlične glazbe, stoga požurite na www.ticket2go.hr i osigurajte svoje ulaznice!

Međimurje

Ostaje li Mursko Središće i šest okolnih općina bez veterinarske brige za male kućne ljubimce?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Veterinarska stanica u Murskom Središću postoji još od pedesetih godina prošlog stoljeća, a usluge iste koriste građani Murskom Središća ali i mještani okolnih općina Vratišinec, Podturen, Selnica, Sveti Martin na Muri, Štrigova i Lendava.

Obzirom na trenutnu problematiku odnosno zatvaranja dijela ambulante, to jest usluge za male kućne ljubimce, iz Grada Mursko Središće ističu da je navedena usluga potrebna građanima Murskog Središća i okolnih općina kako bi stručan i iskusan tim doktora veterinarske medicine mogao pružati ljubimcima zdravstvenu skrb u najkraćem mogućem roku.

U cilju ponovnog otvorenja dijela veterinarske ambulante u Murskom Središću koja se bavi kućnim ljubimcima gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak uputio je zamolbu za potporom načelnicima susjednih općina da se zadrži usluga za male kućne ljubimce u Veterinarskoj ambulanti u Murskom Središće te je po primitku potpora upućen dopis privatnom vlasniku Veterinarske ambulante.

– Nadamo se da će iskazana potreba Grada i okolnih općina biti uvažena te da će ponovno bit omogućena zdravstvena skrb za kućne ljubimce u Murskom Središću. Očekujemo odgovor od vlasnika te ćemo s njim upoznati javnost – priopćili su iz Murskog Središća.

Nastavite čitati

Međimurje

KUU Zvon će u “Dobro jutro, Hrvatska” prezentirati župu i Općinu Mala Subotica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

KUU Zvon župne zajednice Mala Subotica će ove subote, 4. travnja, gostovati u HRT-ovoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”.

Tridesetak Zvonovaca će prezentirati župu i Općinu Mala Subotica kroz međimursku popevku, ples, nošnju, rukotvorine i naravno gastronomiju.

Nastup uživo se očekuje oko 10:20 sati, stoga budite pokraj malih ekrana i podržite naše čuvare kulturne tradicije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje