Povežite se s nama

Zabava & Stil

Evo što vas sve čeka drugog adventskog vikenda u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Pred nama je drugi adventski vikend koji će biti ispunjen bogatim i raznolikim programom kojim će se ujedno obilježiti i Dan grada Varaždina.

Blagdanski program kreće već danas prigodnim programom Društva Naša djeca na Stančićevom trgu s početkom u 18 sati. U kućici Djeda Mraza na Starom gradu s nestrpljenjem ćemo čekati Svetog Nikolu koji stiže u 18 sati i 30 minuta, nešto kasnije nego je ranije najavljeno, jer Sveti Nikola ima obaveza na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada.

Adventski program nastavlja se sutra prijepodne kada će na Bijelom Korzu od 11 sati nastupiti Centar tradicijske kulture, a nakon njih i Varaždinske mažoretkinje.  Za večernju zabavu od 19 sati na Bijelom Korzu zadužen je Pavel, a nakon njih zabava se nastavlja na Habdelićevom trgu uz nastup zagrebačkog ženskog banda C.U.R.E. s početkom u 21 sat. Sutra na adventskom vijencu ispred Katedrale u 18.30 sati palimo i drugu adventsku svijeću uz nastup zbora Katoličke osnovne škole u Varaždinu, Uršuline zvjezdice.

Za najmlađe posjetitelje subotnji poslijepodnevni termin rezerviran je za pričaonicu u kućici Djeda Mraza. Đurđica Dropuljić od 17 sati pričat će priču Djedova pogača a od 18 sati Tko je Videku napravio košuljicu. Pričaonica se nastavlja u nedjelju, kada prijepodne od 11 sati Hana Kunić priča Male priče o velikim snovima i Crvenkapicu, a od 17 sati Kako sanjaju stvari i Dnevnik Pauline P.

Ovog vikenda na svoje će doći i kreativci, jer kreće Zimska kreativnica u Uskoj ulici. Prvog će se kreativnog vikenda predstaviti 9 dizajnera a izlagački prostor u Uskoj 4 upotpunit će izložba akvarela Varaždinke Ide Ister. Na ulici vas očekuje zimsko izdanje popularne chill zone s ‘On Wheels’ ugostiteljskom ponudom i DJ program u jutarnjim i večernjim satima. Ne propustite vikend izdanja Zimske kreativnice, već ove subote i nedjelje od 10 do 13 te od 15 do 21 sat.

Zabava & Stil

Pume vas pozivaju na snimanje spota navijačke pjesme Dražena Popijača Pupija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga veterana 7. gardijske brigade “Puma” pozivaju sve na snimanje video spota navijačke pjesme, autora glazbe i teksta hrvatskog branitelja Dražena Popijača Pupija, za predstojeće Europsko prvenstvo koje će se održati u Njemačkoj.

Pjesma “Jedna je jedina” nastala je u organizaciji Dražena Popijača Pupija uz pomoć Udruge veterana 7. gardijske brigade „Puma“, ali i ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata Varaždinske županije.

– Na snimanje spota pozvani su svi, ne samo hrvatski branitelji već svi žitelji, žene, djeca i svi ljubitelji sporta i hrvatske reprezentacije. Poželjno je da dođete na snimanje u obilježjima hrvatske nogometne reprezentacije (navijačke majice, kape, šalovi, rekviziti i sl.) te molimo da ponesete što više hrvatskih zastava kao simbol podrške našoj reprezentaciji. Navijačka pjesma slavit će zajedništvo, hrabrost i ljubav prema sportu i prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji – ističe Udruga veterana 7. gardijske brigade “Puma”.

Snimanje video spota održat će se u ponedjeljak, 27. svibnja na stadionu Varteksa. Okupljanje je predviđenu u 16:50, a snimanje će početi u 17 sati.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Veseli maturanti prodefilirali čakovečkim ulicama

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Na najbolji mogući način, uz veselje, pjesmu i šarene kostime, čakovečki su se maturanti oprostili od školskih klupa.

Slavlje je trajalo cijelog tjedna, a čakovečki maturanti kraj su škole obilježili veselim mimohodom ulicama grada.

Kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje